1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

[Ervaringen] Samsung DCB-P850R

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door Jassy, 24 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds zaterdag deze PVR in mijn bezit. Heb uiteraard als eerst de software geupdate naar versie 45 en daarna een Factory Reset gedaan.

  Tot nu toe heb ik al een heel aantal opnames achter de rug en die zijn allemaal heel goed gelukt. Wat ik echter wel jammer vind, is dat als je 2 opnames hebt lopen je geen TV meer kan kijken (Wat met de Humax wel lukt, als je tenminste in dezelfde transportstream blijft).

  Verder vind ik dat de box in vergelijking met de 9401 van Samsung niet bijzonder snel zapt. Verder wordt het apparaat in de EPG zoekmodus behoorlijk traag als je ook een opname hebt lopen.

  Het beeld ziet er erg goed uit, en het geluid over de optische uitgang is zeer zuiver. Ik hoor geen getik als ik aan het zappen ben, wat de humax IR-Fox C wel doet.

  Wat ook erg fijn is, is dat hij bij de duitse zenders over de optische uitgang netjes Dolby doet, maar over de scartkabel het normale stereo geluidsspoor laat horen. Als je dan een keer geen behoefte heb om alles over de luidsprekers te doen hoef je geen instellingen te veranderen.

  Wat ik ook wel jammer vind is dat je bij het zappen altijd eventjes moet wachten voordat de EPG informatie in de now-next balk staat. Op zich geen echt probleem maar het zal zeker wel op te lossen moeten zijn.

  Het apparaat is erg stil en start lekker snel op uit standby. Echter als de stroom er even af is geweest duurt het wel vrij lang voor het apparaat is opgestart, maar op zich ervaar ik dit niet als hinderlijk.

  Aangezien voor nieuwe gebruikers een topic met ervaringen heel belangrijk is, heb ik er alvast eentje voor deze box gemaakt. Plaats hier dus je ervaringen met deze box, maar post geen individuele problemen. Dat kan je het beste in een apart topic doen.

  Veel discussieplezier!
   
 2. Het apparaat erg stil????.
  Ik weet niet of er een nieuwe hardwareversie maar de 850 is nogal een luidruchtig beestje naar mijn en andere ervaringen.
   
 3. de Samsung DCB-P850R is zeker niet stil te noemen idd
   
 4. Met de nieuwste updates (versie 45) zou hij een stuk stiller geworden moeten zijn...

  Zie http://http://tvhomenl.xsbb.nl/viewtopic.php?f=55&t=812212
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina