1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

TV-Home forummers dus nog even geduld !

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Leonardo!, 19 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Worden de TV-Home forummers ook lid van de MGV?
  Gaat de MGV zich ook inspannen voor de TV-Home forummers?
   
 2. Eh... iedereen kan lid worden van de MGV, maar dus niet automatisch. De MGV heeft verenigingsleden en forum-leden.

  En aangezien er binnenkort geen verschil meer is tussen het Multikabel-Gebied en Casema/Home gebied zijn de belangen gelijk. Nu al zijn de groeps-storingen en problemen bij Casema meestal ook van toepassing op Multikabel gebied omdat het 1 bronsignaal is.

  Het alleen opkomen voor oude Multikabel klanten is dus niet zinnig en mogelijk, omdat we te maken hebben met een compleet nieuwe organisatie en ingangen. En die ingangen zijn geen regionale dus als we daar een probleem inschieten kan dit dus zonder problemen ook voor dingen die gesignaleerd worden verderop in Casema en @Home gebied.

  Maar als gebruikersplatform (voor gebruikers door gebruikers) en forum staan we straks open voor alle ziggo-klanten die allemaal hun ei kwijt kunnen. Structurele zaken zullen wij als MGV gewoon op blijven pakken zoals nu. De contacten met Ziggo hebben we al gelegd. Ziggo medewerkers zullen in het nieuwe forum ook meelezen en in de verdere toekomst waar nodig ook mensen met problemen actief benaderen en reageren op groeps-issues. Daarover zijn al afspraken gemaakt.

  Vermoedelijk zullen we ergens in dit komende weekeinde het forum gaan converteren en overzetten naar het nieuwe forum (andere software) op een nieuwe URL, maar dat merk je vanzelf omdat je dan vanuit deze URL doorgezet zult worden. De bestaande forum-leden van dit MGV forum zullen dus overgezet worden naar het nieuwe forum en je kunt daar met dezelfde gegevens inloggen als op dit forum. Je kunt daar straks alleen wat opties extra instellen. TV-Home forum-leden moeten zich straks even opnieuw registreren op het nieuwe forum (voor zover ze niet al een account op het huidige MGV forum hebben natuurlijk).
   
 3. Sorry, wat onduidelijk opgesteld door mij.
  Ik doelde op de individuele belangenbehartiging die -naar ik meen- alleen voorbestemd is aan betalende verenigingsleden.
   
 4. Het antwoord daarop is dus met bovenstaand antwoord van mij ook duidelijk :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina