1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vind je dit weinig?
  In een Standaard Keuzepakket (sport) zit ook maar 6 zenders en betaal je ook 3,95 voor
  Daar hoor ik niemand over
  En het HD pakket heeft best wel goede programma's en superbeeld

  Ik zou alleen maar blij zijn van al die HD kanalen
  Straks hebben we 10 HD kanalen, persoonlijk vind ik dit al heel wat
  Nederland 1,2,3 en Film 1 meegerekend
   
 2. helaas geen Eurosport HD

  Ondanks eerdere aankondigingen op de Ziggo site is er gisteren geen Eurosport HD er bij gekomen in het digitale HD-pakket. De melding op de website van Ziggo over Europort HD op kanaal 64 (zie elders in deze thread) is ook verwijderd.

  Ik hoor ook niets meer qua bevestiging van mijn verzoek tot omzetting van mijn abbo in een alles-in-1pakket. Gisteren was de helpdesk/klantenservice weer zo goed als onbereikbaar. Het begint er op te lijken dat Ziggo wat te hard van stapel is gelopen met klantvriendelijkheid en douceurtjes en e.e.a. niet waar kan maken.
   
 3. Re:

  Persoonlijk vind ik het ook vreemd. Eurosport 2 zit in het pluspakket en het HD-kanaal gaat in het basispakket. Voor beide moet Ziggo toch betalen, neem ik aan. Of Ziggo gaat eerst de mensen lekker maken met Eurosport HD, waarna de zender over een paar maanden naar het HD-pakket verhuist. Dat is de enige logica die ik nog kan bedenken.
   
 4. De duits-franse culturzender ARTE was ook vroeger in het basispakket en is sinds januari in het Digitaal-Totaalpakket. Om nu Arte te zien, moet je alle 5 Keuzepakketten kopen wat betekend: Om Arte te zien moet je ook alle onzinnige kanaalen bestellen en de porno kanalen krijg je ook nog geleverd. Belachelijk!
   
 5. Dat scheelt dan weer een complete herinstallatie en het weer in je favorieten zetten van de kanalen die je wel wil zien en waar je een abbo op hebt. We wachten het wel af en hopelijk is het deze week nog geregeld.
   
 6. Het aantal offtopic opmerkingen stijgt weer. Het ontlokt reacties en verstoort je eigen discussie. Neem dan even de moeite om het apart in een ander topic te posten.
   
 7. Is niet nodig, kanaal wordt vanzelf toegevoegd. Vind het wel jammer dat deze zender nog niet te ontvangen is terwijl dat wel beloofd is. Beetje het dode mus verhaal :(
   
 8. De reden van Eurosport HD en Nederland 1-2-3 HD in het basis pakket, is volgens mij dat de content precies hetzefde is als van deze zenders in de SD-versie.
   
 9. Niet helemaal waar. Kijk maar hier: http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/index.php?step=3 en klik op de tab digitaal. Daar zie ik Eurosport HD nog steeds op 64 staan.
   
 10. dick360

  dick360 Forum Member

  Berichten:
  189
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Locatie:
  Nootdorp / ZIGGO
  Lid geworden:
  17 mei 2008
  Eurosport HD

  Op de website van Ziggo, staat in de digitale tv lijst (standaard pakket) reeds Eurosport HD ingedeeld op kannaal 64,weet iemand wanneer het signaal actief wordt op dit kanaal?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina