1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De Tour de France kunnen we via Eurosport HD zien. Je mag aannemen dat de aanloop-problemen op 5 juli opgelost zijn.
   
 2. Dat bedoelde ik ook met even afwachten. :wink:
  Al vraag ik me af wat erger is: de Tour in SD kijken bij de NOS of in HD bij Eurosport inclusief de reclames en het irritante commentaar van Danny Nelissen. :roll:

  PS:
  Ik las trouwens ook ergens dat de Vlaamse zenders in de zomer in HD willen gaan uitzenden, maar ik vrees dat dat dan niet bij de Nederlandse kabelmaatschappijen zal zijn...?
   
 3. De Vlaamse commerciële zender vtm zend al in HD uit. Zie: http://en.wikipedia.org/wiki/Vtm

  Ik vind het eens een keer tijd worden dat NET 5 in HD gaan simulcasten, ze zenden bijna alleen maar Amerikaanse series uit die al in HD zijn opgenomen. Ze hoeven geen dure camera's en montage apparatuur aan te schaffen. Ik heb er totaal geen verstand van en het zal zeker een hele investering zijn maar het lijkt me van alle Nederlandse zenders voor NET 5 de kleinste.

  P.S.
  Waarom kan Ziggo eigenlijk niet zelf een eigen premium HD zender beginnen. Met kwalitatieve series uit Amerika (HBO) en ander Europese landen (BBC). Ze zouden zo Six Feet Under e.d. in HD kunnen doorgeven op een eigen zender. Of mag zo iets niet in Nederland, een kabelmaatschappij met een eigen zender? Ik bedoel als NET 5 niet wil kan Ziggo dat toch zelf doen ze hebben nu zo een grote afzet markt gekregen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 mei 2008
 4. Eurosport HD nog niet ontvangen

  Heeft iemand Eurosport HD al gezien? Gisteren was het 25 mei maar op mijn Samsung h360r (in ex-Multikabel gebied) staat Eurosport HD nog niet in de kanalenlijst.
   
 5. Re:

  Als je de laatste posting van Anoniem in deze topic leest, heb je je antwoord.
   
 6. Sorry, je hebt helemaal gelijk. Had ik gemist.:oops:
   
 7. Ik vind het trouwens wel flauw dat Eurosport HD bij het standaardpakket komt. Ik heb net, voor niks blijkt, het HDTV pakket aangeschaft. De zenders die daar nu inzitten heb ik na één weekend al wel bekeken; niet veel bijzonders. Ik had echter de assumptie dat Eurosport HD in het HDTV-pakket zou zitten. Dat maakt het HDTV het aanschaffen waard, maar nu voel ik me toch wel wat genaaid..
   
 8. Wat een rare redenatie. Wees bij dat ze Eurosport HD en later Nederland 1-2-3 zonder extra kosten doorgeven. Dan zeg je dat HD pakket toch weer op, als je het niks vind?
   
 9. Jij voelt je genaaid door Ziggo omdat jij een aanname hebt gedaan die niet blijkt te kloppen? Die moet je me toch eens uitleggen...
   
 10. Ik voel me genaaid dat er al zo weinig zenders in het HD pakket zitten en dat Eurosport HD dan naar het basispakket gaat. Dat is toch niet zo raar?:)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina