1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Misschien dat er iemand van Ziggo (Anoniem bv.) hier duidelijkheid kan verschaffen over het wel of niet doorgaan van ES in HD. Anders blijven we herinstalleren en berichten plaatsen over het wel of niet vinden van ES.
   
 2. Het Eurosport HD kanaal is nog niet vrijgegeven als gevolg van problemen in combinatie met de Samsung HD-decoder. Er zal de komende dagen verder onderzoek gedaan worden door verschillende partijen. Zodra er meer informatie is zal ik het laten weten. Zodra het kanaal vrijgegeven is zal de Samsung HD-ontvanger ES HD automatisch toevoegen aan de andere beschikbare (HD) kanalen.
   
 3. Laatst bewerkt door een moderator: 25 mei 2008
 4. Bedankt voor de update, jammer dat jullie de zender niet vrij kunnen geven en er voor zorgen dat de Samsung hem niet oppakt. Ik zou graag weten of die wel had gewerkt op mijn TV.
   
 5. Vraagje aan Anoniem:
  Is al bekend of Nederland 1 HD vanaf 1 juni wel wordt doorgegeven, of verwacht je hierbij hetzelfde probleem dan bij Eurosport HD (dat de Samsung decoder niet met het signaal overweg kan)?

  Ik ben er namelijk serieus over aan het denken om een HD-decoder aan te schaffen, maar als blijkt dat je de twee HD-zenders die in het basispakket zitten (Eurosport en Nederland 1) niet kunt ontvangen, dan heb ik er niet veel aan.
   
 6. Volgens het Ziggo info kanaal (999) geven ze het van Juni tot 24 Augustus door. Volgens mij gaat daar ook meer samenwerking met de NPO aan vooraf dus ik ga er vanuit dat dat allemaal wel gaat werken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 mei 2008
 7. Vanaf begin juni (waarschijnlijk 2 juni) zal het Ned1 HD kanaal worden geactiveerd. De testen die we recent met het NOB hebben uitgevoerd gaven geen problemen.
   
 8. Pijnlijk...temeer daar de introductie net als in 2006 gekoppeld was aan een live-evenement met een beperkte looptijd (toen het WK voetbal, nu Roland Garros). Toen ging er veel mis, nu gaat het weer mis. Ik hoop dat het snel opgelost is, en dat de uiteindelijke kwaliteit goed is.

  Als ik echter lees dat "verschillende partijen de komende dagen onderzoek" gaan doen, stemt dat niet direct tot veel optimisme. Onderzoeken --> Oplossen --> Testen --> Vrijgeven --> Einde Roland Garros.
   
 9. Yep, en daar komt ook nog bij:
  Blijft dus alleen een paar weken EK voetbal en een paar weken Olympische Spelen over...voorlopig maar even afwachten op nieuwe ontwikkelingen dus.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina