1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Anoniem, kun je al iets zeggen over de uitkomst van deze testen? Denk je dat we op korte termijn Eurosport HD kunnen ontvangen?
   
 2. Begrijp ik allemaal maar het komt de duidelijkheid niet ten goede om een Ned 1 HD discussie te voeren in een thread met een compleet andere naam. Misschien een suggestie voor de forumbeheerder om e.e.a. verhuizen zodat nieuwe bezoekers de weg ook nog kunnen vinden.
   
 3. We blijven er steeds op hameren. Ik vind dat de gebruikers ook hun verantwoording moeten nemen. Sommige discussies raken zo snel verweven dat het ondoenlijk is om deze nog uit elkaar te trekken, zonder in posts te gaan zitten editen. Ook al zijn het er dan slechts nog een paar. Te vaak maken mensen in hun post even een zijsprongetje waar anderen meteen op inhaken. Dus dient men zich om te beginnen zelf al te beperken tot het onderwerp in een post en niet gelijk maar meerdere zaken aan te snijden. Een hele sterke is dat men een probleem signaleert en er meteen een kwalificatie aanhangt. Iets wat heel begrijpelijk is trouwens.
   

 4. Samsung onderzoekt op dit moment wat de oorzaak geweest kan zijn van de artefacts Ned1 HD. Daarbij moet ook onderzocht worden of de fix voor Eurosport het Ned 1 HD probleem oplost of dat er nog meer modificaties gewenst zijn.
  We hebben verder een aantal testen uitgevoerd met een vergelijkbare encoder als in gebruik bij Eurosport. De testen hebben goede resultaten op geleverd met de huidige Samsung HD software versie. We zijn nu met
  Eurosport in overleg om te zien of Eurosport aanpassingen kan uitvoeren, die in onze testen effectief blijken te zijn voor de Samsung HD-ontvanger.

  Kortom er wordt op 2 fronten gewerkt en we maken vooruitgang.
   
 5. Ok, dus de 24 uur van Le Mans in HD kan ik wel op m'n buik schrijven (gaat dit weekeinde van start)¿
   

 6. Le mans in HD kan je zowieso wel vergeten, alleen EK, Tour de France en Olympische spelen worden in HD formaat opgenomen en uitgezonden door Eurosport HD. De rest is allemaal geupscaled. En deze 3 events worden zowieso ook door Nederland 1 HD uitgezonden in HD dus heel veel hebben we er ook weer niet aan. Roland garros werd wel in HD uitgezonden, maarja dat is alweer voorbij :(
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 jun 2008
 7. Het gaat hier over Eurosport HD. :wink:
   
 8. Ja daar heb ik het ook over.

  Voor de bron, zie bijvoorbeeld op deze pagina, Onder kopje Sportzomer:
  http://eindelijkscherp.ziggoziet.nl/

  En Tour de France word wel door NL1 HD uitgezonden las ik laatst op het nieuws, staat nog niet op die pagina.

  Als iemand anders met bron kan bevestigen dat Eurosport HD MEER uitzend in echt HD formaat dan deze evenementen, wil ik het graag weten, dat vind ik alleen maar beter, maar volgens mij valt er erg tegen met het aanbod.

  Even voor de duidelijk heid, de programma's lijken wel HD maar zijn meestal geupscaled, dus ik bedoel echt programma's die in HD zijn opgenomen!
   
 9. Sorry, dit topic was zolang off topic dat ik dacht dat je het had over Nederland 1 HD. :oops:
   
 10. Laat ik toevallig nou een website hebben waar mensen races kunnen downloaden en discussieren, en Le Mans wordt in HD (1080i) opgenomen en uitgezonden. Of Eurosport HD besluit dat signaal te gebruiken is natuurlijk weer een andere kwestie. Het WTCC (World Touring Car Championship) wordt ook in HD opgenomen en van wat ik heb begrepen doet Eurosport HD daar momenteel ook nog niet veel mee.

  Mja, zolang Ziggo de boel niet op orde heeft betreffende deze zender, is de hele discussie een beetje nutteloos. Le Mans is alleen dit weekeinde en ik heb er geen vertrouwen in dat ze het binnen nu en morgen hebben opgelost.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina