1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Ja lekker zeg!, nog meer rotzooi in beeld zeker dan die twee foeilelijke/hinderlijke logo's die er nu al zijn. :shock:
   
 2. Ik eis dan ook een transparant logo (klein he) dan heb je er geen last van.
   
 3. Ik zou het wel mooi vinden als in de programmagidsen naast het breedbeeld symbooltje achter een programma een een HD symbooltje komt te staan. Een kleine HD toevoeging in het logo kan na mij inziens ook niet veel kwaad, als ze het op de zelfde manier als de "live" toevoeging onder het logo doen. Ook zouden ze in het begin van het programma zoiets kunnen doen als "Simulcasted in HD" wat je enkele jaren geleden in Amerika zag.
   
 4. De 24 uur van Le Mans zouden op Eurosport HD uitgezonden worden in HD, als je daar van houdt, dan is Eurosport HD zeker een meerwaarde. En dan is er altijd nog het WTCC in HD, ook dat wordt door Eurosport uitgezonden.

  Ik snap eigenlijk niet waarom Ziggo het signaal niet gewoon vrij geeft, ook al werkt het niet voor de eigenaren van HD Decoders. Er zijn genoeg mensen die tv kijken via een andere manier en die geen problemen hebben met het huidige signaal. Of is Ziggo zo erg tegen het gebruiken van HTPC's dat ze daarom met opzet het kanaal niet vrijgeven, wetende dat niet-HD Decoder eigenaren dan wèl gebruik kunnen maken van Eurosport HD...¿
   
 5. Wij gaan maandag uitgebreid testen met de encoder die door eurosport in gebruik is om te kijken of er een mode is te vinden waarop zich het probleem niet voordoet.
   
 6. Met mijn Nokia kan ik de stil niet ontvangen... Dus dat is niet zo op alle decoders
   
 7. Ik snap eigenlijk ook niet waarom het signaal niet vrijgegeven wordt. Tenzij de Samsung boxen echt vastlopen. Wanneer het namelijk alleen om artifacts gaat dan zou het geen probleem moeten zijn. Beeld vrijgeven en banner door het beeld laten lopen dat er gewerkt wordt aan een update/configuratie wijziging voor de Samsung decoder. Desnoods nog een melding op het infokanaal erbij et voila. Wordt dat info kanaal ook eens eindelijk een keer voor iets nuttigs gebruikt.
   
 8. Nu heb je toch die mooie hypnotiserende muziek waar steeds "Ziggo" wordt gefluisterd (op zich wel leuk gedaan). Maar ik denk dat als ze het vrij geven ook al loopt er een ticker in beeld veel mensen zullen klagen en dat willen ze waarschijnlijk voorkomen. Daarnaast kunnen ze het niet maken dat mensen die de regels volgen en met een officiële decoder kijken het niet goed kunnen ontvangen terwijl mensen met onofficiële tuners dit wel kunnen.
   
 9. Dat is goed nieuws! Mogelijk dus toch een oplossing zonder dat er een firmwareupdate nodig is?

  Uit nieuwsgierigheid, welke encoder gebruikt Eurosport? Ik begreep van het NOB dat zij Tandberg apparatuur gebruiken.
   
 10. nee, dat is niet juist, er wordt een thomson gebruikt.
  Wil jij ook nog eens goed kijken naar mogelijke artefacts op Ned1 hd tijdens de hd-uitzendingen, bij gebruik van de samsung dcb-h360. Sinds gistermiddag zien we artefacts die we tot dusver niet gezien hebben. De NOB geeft aan dat ze niets verandert hebben.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina