1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja inderdaad! Eursport HD geeft bij mij nu ook de placeholder weer en heeft een EPG. Nederland 1 HD ziet er niet beter uit dan het normale Nederland 1, gewoon het zelfde, logo is misschien iets scherper. Maar normale Nederland 1 is al bijzonder goed van kwaliteit. Hangt misschien af van de gebruikte upscaler in TV/STB.
   
 2. Hmm, de placeholder heb ik al sinds dinsdag, maar ik heb nog geen EPG bij ES HD. Tevens heb ik ook al een aantal dagen geen EPG bij Film 1+1 en Film 1 HD, zijn er meerdere mensen die dit hebben?
   
 3. Eurosport HD Geen Signaal

  Heb nu sinds vandaag wel EPG op kanaal 64 maar nog geen ontvangst.
  Wel HD Abonnement weet iemand wanneer dit signaal doorgegeven gaat worden.

  Ook Ziggo al gemailed maar helaas nu na een week nog geen antwoord.
   
 4. Dit topic gelezen? Het duurt nog wel even ze zijn bezig met testen en als alles klaar is gaan ze uitzenden. Reken maar niet op Roland Garros in HD.
   
 5. Ik kan geen indicatie geven wanneer de humax ontvanger op de markt komt omdat er eerst een oplossing moet komen voor de huidige problemen. Er zal volgende week een speciaal hdmi team gaan werken aan de resterende problemen. T.a.v. Samsung zijn we inmiddels ook begonnen met de testen van de software met een fix voor het probleem dat we zagen op Eurosport HD. Van geen van beide producten nu al gezegd worden wanneer de oplossing/ producten beschikbaar komt /komen.
   
 6. Bedankt voor de info. Geduld is in dit soort situaties een schone zaak.
   
 7. Helemaal mee eens. En ik ga komende week toch weer overdag werken, dus Roland Garros kijken (live via ES in HD) zit er dan niet meer in.
   
 8. Ned 1 Hd

  ik zit op dit moment naar NED1 HD te kijken.
  Hebben meerdere mensen last van gescrambled beeld?
  Om de paar minuten gaat het beeld volledig over in allemaal vierkante blokjes
   
 9. ze zijn wel met het hd pakket aan het klooien, vannacht bijvoorbeeld vielen history channel hd en ngc hd uit (e-10 melding) Hoop dat eurosport hd nu wel een keer wordt toegevoegd, mensen in de winkel zien eurosport hd op de verpakking staan maar deze is nog niet te ontvangen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina