1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zou je me een link kunnen geven naar het nieuws over Eurosport HD op de Ziggo site? Kan het helemaal nergens vinden... :?
   
 2. http://www.ziggo.nl/producten/televisie/ Hier staat het bovenaan
   
 3. idd. erg fraai!
   
 4. Nederland is maar tijdelijk ! ! Wordt dat er wel bij vermeld??!!
  Pas in 2009 komen Nederland 1, 2 en 3 definitief in HD op de kabel.
   
 5. Ik had begrepen dat Nederland 1 HD vanaf 1 juni een blijvertje is. En in januari zouden dan Ned 2 en Ned 3 HD er bij komen...
   
 6. Voor de liefhebbers...Eurosport HD staat inmiddels in het "Z1"-lijstje
  op de website. Kan wellicht verschillen per postcode maar voor
  Zoetermeer:


  Sport kanaal
  Eurosport 20
  Eurosport HD 64

  Eurosport HD in Z1 lijkt me niet..maar goed ;) Hou kanaaltje 64 op het (test)netwerk id gaten :)

  grtn

  Herman
   
 7. nee, ned1 hd loopt t/m de olympische spelen
   
 8. Eurosport heeft vandaag een grote distributie-overeenkomst gesloten met kabelexploitant Ziggo.
  De huishoudens in het kabelgebied van Ziggo zijn ook de komende jaren verzekerd van doorgifte van de sportzenders Eurosport en Eurosport 2. Eurosport is zowel analoog als digitaal beschikbaar en Eurosport 2 digitaal. Daarnaast zijn Eurosport en Ziggo overeengekomen dat de Eurosport HD zender wordt gedistribueerd.
  Eurosport, de grootste pan-Europese sportzender*, is vanaf 25 mei 2008 beschikbaar in High Definition (HD); de lancering valt samen met de start van Roland Garros, de tweede tennis Grand Slam van het jaar. De Eurosport HD zender is een simultane uitzending van Eurosport. Dit betekent dat dezelfde evenementen tegelijkertijd in zowel standaard als HD kwaliteit worden uitgezonden.

  Voor de Eurosport Groep is de lancering van Eurosport in HD één van de belangrijkste prioriteiten in 2008.
  In een mooi sportjaar op Eurosport met onder andere Roland Garros, UEFA Euro 2008, Tour de France, Olympische Spelen Beijing 2008 en de US Open tennis op de kalender is het een uitgelezen kans een HD zender in de markt te zetten. Eurosport HD heeft van alle Europese sportzenders het grootste in HD geproduceerde sportaanbod. De ruim 3.3 miljoen klanten van Ziggo komen vanaf 25 mei royaal aan hun trekken met een fantastische sportzomer in het vooruitzicht.
  “Ik ben ontzettend blij dat we in Ziggo, de grootste kabelexploitant in Nederland, dé partner hebben gevonden om Eurosport HD in Nederland te lanceren. Deze deal onderstreept verder het grote vertrouwen in onze organisatie en de hoge kwaliteit waar wij om bekend staan”, aldus Danny Menken, Managing Director Eurosport Benelux.
  Jean Thierry Augustin, General Manager, Distribution & Development, Eurosport Groep, zegt: “Sport, vooral LIVE**, is heel spectaculair in High Definition waardoor het kijken van sport op televisie nog meer een belevenis wordt. Als grootste sportzender in Europa is het een logische stap ons sportaanbod nu ook in HD kwaliteit aan te bieden. Met Eurosport, Eurosport 2 en Eurosport HD zijn we in staat om alle Ziggo abonnees een versterkt televisie aanbod aan te bieden.”
  “Onze klanten willen nog beter beeld en geluid en dan ligt het voor de hand om naar HD content te kijken. Om die reden zijn wij hartstikke blij dat wij tot overeenkomst zijn gekomen met Eurosport over de doorgifte van haar HD-kanaal. Want het zijn met name ook de sportliefhebbers die hoge eisen stellen aan de beeld- en geluidskwaliteit”, aldus Marcel Nijhoff, CCO van Ziggo.

  *EMS Survey 2007, n° 1 pan-Europese TV zender (voor 13e achtereenvolgende jaar)
  ** meer dan 50% van Eurosport’s uitzendingen is LIVE

  Bron: Ziggo
   
 9. Komt deze HD zender wel in het basispakket?:oops::oops::oops:
   
 10. Waarom wordt het niet gewoon gecontinueerd, en in het HD pakket gestopt?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina