1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zonder Eurosport HD kom ik de komende weken nog wel door..... Maar hoe staat het volgende week met Nederland 1 HD? Gaan zich daar dezelfde problemen voordoen? (Zo niet, waardoor ES HD wel en NL1 HD geen problemen?)
   
 2. Ze hebben al sinds mei (dacht ik) met het NOB getest. Het signaal van Eurosport kwam op 25 mei beschikbaar, toen kwamen ze er pas achter dat het niet werkte. Ik ga er gewoon van uit dat het EK signaal gewoon gaan werken. Lees deze post van Anoniem even door: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=98793&postcount=4
   
 3. @Anoniem:
  Als ik dit zo lees, is het goed mogelijk dat de Humax (die volgens jou geen problemen heeft met het ES HD signaal) eerder op de markt komt dan de software release van Samsung.
  Is het in dat geval jullie bedoeling om ES HD te gaan doorgeven zodat de Humax bezitters er al naar kunnen kijken? Of gaan jullie ES HD pas doorgeven als ook de Samsung er klaar voor is?
   
 4. Dank! Duidelijk.
   
 5. Dat zou toch wel erg teleurstellend zijn! Ik hoop dat het signaal aangepast kan worden zodat de huidige ontvanger ermee overweg kan. Als we op de software moeten wachten dan vrees ik dat de sportzomer al weer lang voorbij is.
   
 6. Wat niet teleurstellend is is dat NED 1 HD het al doet!!!! Op zender 14, beeld is prachtig. Ook mogelijkheid tot dolby.
   
 7. heb je een samsung decoder? dat je ned 1 hd ontvangt
  Posted via Mobile Device
   
 8. ja, echter nog wel wat haperingen hier. Maar dat kan ook aan ons signaal liggen. Loop al maanden te klagen bij casema dat het signaal niet altijd even sterk is. Zijn er mee bezig krijg ik dan als antwoord en dat al 4 maanden lang :cry:.
   
 9. Damn dat is goed nieuws, gisterenavond nog even een nieuwe scan gedaan van de kanalen maar kanaal 14 stond er nog niet bij. Vanavond een nieuwe poging doen :cool:
   
 10. Ja hij doet het via samsung. Mooi beeld hoor:wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina