1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik snap niet dat sommige mensen zo afgeven op de samsung 360. Ik heb hem zelf en ik ken 6 mensen die hem ook al bijna een jaar hebben en die hebben ook nooit problemen, dus ik zou zeggen koop hem gewoon:wink:
   
 2. Re:

  Inmiddels heb ik (zeker) sinds gisteravond de aankondiging op het Eurosport HD-kanaal. Nu nog wachten op de zender zelf.
   
 3. Heb je soms aandelen in Samsung? :mrgreen: Maar ik ben het volledig met je eens hoor. De decoder heeft gerust wel wat kleine minpuntjes maar over het geheel gezien is het een perfect apparaat.
   
 4. Nee ik heb geen aandelen bij Samsung:wink:, maar met elk apparaat is wel wat en het zijn vaak alleen klachten die je hoort maar het zou wel eens leuk zijn als er alleen mensen reageren met alleen maar positief nieuws hebben. Mensen die problemen hebben zoeken eigenlijk alleen maar bevestiging en andere die geen ervaring hebben met het apparaat nemen het maar over. Het zal best dat de eerste levering niet best was maar denk je nou echt dat ze die slechte apparaten maar blijven verkopen, daar leren ze echt wel van. De humax zal ook wel kinderziektes hebben en dan krijg je daar weer allemaal klachten over te lezen.
   
 5. Nou dat wil ik helemaal niet. Ik zeg alleen wat mijn evaring is. Er mag toch ook wel eens gezegd worden dat er niks mis mee is of moeten we alleen maar luisteren naar mensen die de samsung afkraken. Alsof jij je gelijk wilt dat het apparaat niks is. Ieder voor zich alleen wilde ik laten weten dat hij gewoon goed werkt. Als ik mij net heb aangemeld moet ik dus wachten totdat ik iets zeg:?
   
 6. Volgens mij geeft Moos zijn mening over het apparaat en heeft het niets te maken met het doordrukken van een gelijk. Ik weet dat jij niet positief bent over de Samsung maar daarom vind ik je niet minder leuk :wink:
   
 7. leuk allemaal maar nog geen beeld wat beweegt weet iemand nou al hoe en hoelang nog?
  Posted via Mobile Device
   
 8. Inderdaad.

  Anoniem, kun je iets melden over de status van het Eurosport HD probleem?
   
 9. Ik weet niet of het dezelfde "anoniem" is als hier maar, maar op GoT beweert ene "de anoniem" dat "de eerste resultaten van de fix er goed uit zien...."

  http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/30148370#30148370

  Zou het dan toch snel opgelost kunnen worden? :eek:
   
 10. Nou, dat is dan vreemd. Waarom meldt hij niets op het Ziggo forum omtrent de status? Ik heb het hem inmiddels 3 x gevraagd in dit topic, maar krijg geen reactie.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina