1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De introductie van dit wanprodukt is alweer 2 jaar geleden geweest. Hoe kan het dat er in de tussentijd niet meer aanbod bij is gekomen? Is toch te gek voor woorden...
   
 2. Eurosport HD technisch niet mogelijk?

  Is dit technisch mogelijk, of krijgen we binnenkort het bericht:wegens technische omstandigheden heeft Ziggo besloten om Eurosport HD uit het pakket te halen?

  En hoe lang duurt het anders om dit voor elkaar te krijgen.
  Zoals hier al vaak wordt aangegeven is er volgens mij genoeg belangstelling in Eurosport HD
   
 3. ...en anders kun je die altijd nog volgen via Nederland 1 HD. :lol:
   
 4. Het moet niet gekker worden.

  Mediaboxen die de Ziggo abonnee niet kan/mag gebruiken wegens ontbreken "goedkeuring" werken goed met eurosport-HD, terwijl de "goedgekeurde" Samsung box niet werkt.

  Wat voor beleid voeren jullie? Staan jullie onder een of ander contract met Samsung waarin vermeld staat dat Samsung een monopoly krijgt wat betreft HDTV levering en dat Ziggo dan een x-percentage van iedere in Nederland verkochte Samsung box krijgt?

  Ik kan namelijk geen andere reden bedenken waarom Ziggo - zolang het "Samsung HDTV contract" nog loopt - geen ander merk HDTV decoder toestaat.
   
 5. Het is niet officieel aangekondigd dat de Tour de France ook op Nederland 1 HD in high definition wordt uitgezonden. Alhoewel ik daar wel van uit ga, maar je weet het natuurlijk nooit.
   
 6. Volgens mij zijn ze wel met iets bezig, alle zenders die zich in dezelfde transponder als Eurosport HD bevinden doen helemaal niets meer...lol. Of eigenlijk niet lol, mja...:roll:
   

 7. lees even de posting van de 2006 door ( http://tvhomenl.xsbb.nl/viewforum.php?f=52&st=0&sk=t&sd=d&start=240 ) toen we de samsung hebben geintroduceerd om te begrijpen waarom we nu geen goedkeuring geven. De hdmi problemen die toen na de introductie zijn vastgesteld willen we nu voorkomen.
   
 8. Vóór 5 juli zal de NOS wel met een bevestiging c.q. ontkenning komen. Tot die tijd wacht ik nog met de aanschaf van een HD ontvanger (en ook omdat de problemen met Eurosport HD nog niet zijn opgelost).
   
 9. Eurosport in HD

  Kan met mijn decoder Samsung 360 nog geen Eurosport in HD ontvangen. Volgens Ziggo Helpesk komt dat omdat de software moet worden aangepast. (De vorige update heeft heeeel lang geduurd)


  (Het kost wel erg veel tijd en geld bij Siggo voor dat je een medewerken aan de lijn krijgt, 30 minuten wachten a 10 cent/min is niet ongewoon - kassa - loopt lekker binnen)
   
 10. een update? aan welke kant????
  sinds de laatste update kan ik bij RTL geen ondertiteling meer doen in teletext de tekst verdwijnt dan voor je het kan lezen?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina