1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eurosport HD valt in het basispakket en niet in het HDTV pakket dus die 4 euro had je wat dat betreft beter in je zak kunnen houden
   
 2. Wat houd jullie dan nog tegen om deze decoder vrij te geven voor gebruik op het Ziggo netwerk? Kunnen alle Samsung bezitters die de deur uit doen en de Humax gaan halen en dan hoeven jullie geen uitvoerige test meer te doen met die Samsung.
   
 3. Geduld is een schone zaak. Zolang Eurosport HD maar te zien is als de Tour de France begint ben ik een tevreden man.
   
 4. inderdaad
  dat is fijn voor alle mensen, waaronder ik, die nog geen week geleden net 200 euro hebben uitgegeven voor de samsung decoder
   
 5. Omdat de Humax nog problemen heeft met HDMI, laat daar nu de samsung ook in den beginne veel problemen mee hebben gehad (en dat wil niemand toch nog een keer ondervinden!?). Ik vind het zeer verstandig van Ziggo dat ze de Humax pas vrijgeven nadat deze door alle testen heen is gekomen.
   
 6. De HDMI problemen van de eerste generatie Samsung boxen kwam omdat Samsung - uit kosten overwegingen - een eigen TDMS gebruikte en niet een extra Silicon Image chip in het apparaat wilde plaatsen. Goedkoop is duurkoop zo bleek, en de tweede generatie Samsung decoders bevat dan ook keurig netjes een Silicon Image chip. ;)

  Het hoop toch niet dat Silicon Image ook weer zo'n shortcut heeft genomen op kosten te besparen. Settopboxen mogen kennelijk niets kosten, want bij de UPC HDTV box waren er ook al HDMI problemen, terwijl ik het bij Blu-ray spelers nooit tegenkom.
   
 7. Anoniem, is er al enig zicht op een oplossing? Kun je iets melden over de status?
   
 8. De laatste berichten die ik heb opgevangen geven aan dat Eurosport haar signaal iets zal moeten veranderen voordat het gaat werken op de Samsung box.
   
 9. Geweldig produkt die Samsung ontvanger :roll:
   
 10. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Het zal waarschijnlijk de algehele beeldkwaliteit niet ten goede komen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina