1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hebben jullie ook dit signaal getest op de Humax 5000? En heeft deze dezelfde problemen met het signaal als de samsung?
   
 2. ja, ook getest op de humax.
  op de humax functioneert het wel zonder problemen :)
  Ik kan er zelf dus wel naar kijken zonder problemen met een humax :wink:
   
 3. Re:

  Anoniem, wat krijgen de abonnees nu te zien via het officiele netwerk? Een stil beeld met een mededeling dat Eurosport HD nog gaat komen?

  Ik krijg namelijk nog steeds hetzelfde (ik heb al een herinstallatie uitgevoerd) te weten die E16-melding. Hoort dat zo?
   
 4. Of je nu een mededeling of een foutmelding krijgt, dat maakt toch niet zoveel uit?
  Hou nou gewoon dit topic in de gaten tot er een mededeling komt dat alles het doet.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 mei 2008
 5. Op het Essent netwerk staat een still die alleen door HD-receivers herkend wordt, hoe dit op het casema netwerk geconfigureerd is kan ik vanaf mijn adres niet beoordelen. Als je een E16 krijgt dan zijn er rechten gedefinieerd die niet voorzien zijn op je smartcard. Dit heeft dus niets met de installatie te maken.


   
 6. Dit is de still die op het @Home netwerk nu te zien is:

  [​IMG]

  Het verbaast me alleen een beetje dat de HD-ontvangers deze goed laten zien. In de Service Definition Table (SDT) staat de service geregistreerd als "25 - reserved for future use", oftewel een HD-service in MPEG4. Omdat het een HDTV service is zullen gewone ontvangers deze niet laten zien. Alleen de videostream die gebruikt wordt is een gewone MPEG2 stream op standaard SD resolutie van 720x576. Blijkbaar kan de decoder er tegen dat dit een beetje in tegenspraak is met elkaar.
   
 7. Dat slaat helemaal nergens op. Kan jij wel vooraf iets testen waarvan nog geen signaal te ontvangen is?
   
 8. Anderzijds, als beide partijen (Ziggo & Eurosport) gezamenlijk trots een persbericht de wereld insturen dat ze op 25 mei Eurosport HD op de kabel gaan lanceren met Roland Garros, dan ligt het in de rede dat je vantevoren zeker stelt dat het technisch werkt. Zoals het nu gaat is voor iedereen (Ziggo, Eurosport, en de klanten) slecht.
   
 9. Inderdaad je stuurt er geen bericht uit voor het technisch werkt. Ze hebben het de hele wereld laten weten dat ze er op 25 mei Eurosport HD zouden gaan doorgeven voordat ze het ├╝berhaupt konden testen. Een beetje aan de slordige kant. Ik denk dat dit weer eens een marketing afdeling en een technische afdeling zijn die lekker langs elkaar heen communiceren.
   
 10. leuk en aardig wil nu wel eens in hd kijken betaal al 4 euro voor een aantal super k*t kanelen nu eindelijk iets goed dachten we maar nog niets

  is er nu al wat bekend! nu duurt het TE lang!
  Posted via Mobile Device
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina