1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als je dit topic door had gelezen had je geweten dat er problemen zijn met het HD signaal op de Samsung HD-ontvanger, het is beschikbaar zodra deze problemen zijn opgelost. Lees vooral even de rode teksten van anoniem door daar staat alles in.
   
 2. er staat nu een mededeling op kanaal 64
   
 3. Hier in Ziggo Brabant Limburg is kanaal 64 in ieder geval nog afwezig.
  We zullen rustig afwachten, komt vast snel goed.
   
 4. Hier in Den Haag met een samsung DCB H360R decoder is het kanaal nu te zien van Eurosport maar krijg nu nog alleen een scherm van Ziggo dat binnenkort Eurosport HD hier komt... afwachten!

  Al wat bekend over de EK kanalen ?
   
 5. Zou graag dat test scherm bevestigen heb alleen nu helemaal geen signaal meer, geen (digitale) televisie en geen radio. Sinds een uur of 14 (daarvoor kan ook maar tv niet aan gehad). Ben benieuwd wanneer ze echt gaan uitzenden, wel netjes dat er nu een placeholder staat.
   
 6. Re:

  Na een herinstallatie heb ik wel Eurosport HD in de lijst, maar ik krijg de melding 'E16: deze zender zit niet in uw abonnement'. Terwijl de HD-zenders het verder wel doen. Ik heb trouwens het HD-pakket en plus aangevraagd dus de zender moet het normaal wel altijd doen mede aangezien het in het basispakket komt. Storing?

  Postcode is 4102.
   
 7. Mijn postcode is 1399, heb Ziggo al gebeld (20 min gewacht) storing was bekent en monteur onderweg. Ik heb alleen de kabelkrant van mijn gemeente analoog nog, dus alles van Ziggo is weg. Afwachten maar. Jammer dat het storing gedeelte op de site niet helemaal up-to-date is, daar staat alleen een probleem met de aanlevering van Zee TV, als de storing daar stond had ik niet gebeld. Dit ook aan te telefoon aangegeven en ze ging er meteen naar kijken.
   
 8. Ik zou wel eens willen weten wat er nou zo anders is aan Eurosport HD dat het niet werkt? Bitrate? Afwijkende resolutie?
   
 9. dat weten we zelf ook niet en dat is juist in onderzoek bij samsung korea.
   
 10. Re:

  Vanochtend was de melding onveranderd. Een check gisteravond leverde op dat alle andere zenders het wel doen. Hebben meer mensen dezelfde E16-melding bij Eurosport HD?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina