1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eurosport Int. gaat in HD uitzenden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bron: http://www.broadbandtvnews.com/?p=3976

  Eindelijk een interessant kanaal voor HD! :D Met name wielrennen zal fenomenale beelden opleveren in HD door het interessante en steeds wisselende decor. Nu nog hopen dat Ziggo per 25 mei de zender ook gaat doorgeven? Kan iemand van MK misschien een tipje van de sluier oplichten? :roll:
   
 2. Goed nieuws !!!
  Het zal echter wel achter een (HD) abo-service verdwijnen voor 5,50 euri/maand kan je dan naar 1 kanaal kijken, pfffff.

  Ik betrap me erop dat ik soms BravaTV zit te kijken terwijl ik absoluut niks geef om opera of die andere bagger die ze er op uitzenden, maar het is toch genieten hoor, dat strakke beeld......
   
 3. Kleine kans dat de Ziggokabelaars Eurosport HD vanaf dag 1 al gaan doorgeven. Ik denk dat we daar nog wel heel lang op kunnen wachten, voordat dat kanaal doorgegeven wordt via Casema/Multikabel...:?
   
 4. Ik hoop dat je ongelijk krijgt. Als ik me de in het verleden gedane uitspraken van toen nog @Home voor de geest haal, dan wilden zij graag het HD pakket uitbreiden, maar was er nog te weinig content voor. En aangezien sport verkoopt, zou deze zender best wel eens snel erbij kunenn komen, zodat men er reclame mee kan maken.

  @hmolen: noem cultuur alsjeblieft geen bagger. Als je echt een strak beeld wil, moet je een Blu-Ray speler kopen en en bijvoorbeeld de serie Planet Earth. Daar wordt je helemaal stil van.
   
 5. Zou best kunnen. Eurosport vraagt nl. al HEEL veel geld voor hun SD versie.
  TV Vlaanderen (satelliet) geeft het zelfs niet eens door, vanwege de hoge kosten.
   
 6. Angelo, smaken verschillen en ook ik mag mijn mening verkondigen, maar uit respect voor mijn medemens zal ik deze opmerking terugnemen.

  Een Blu-Ray speler koop ik nog even niet, maar als ik hem koop dan inderdaad meteen die Planet Earth erbij (zouden ze er gratis bij moeten geven).
   
 7. Eurosport HD via Ziggo

  Heb het nieuwe promotiemateriaal binnengekregen en wat lees ik ... Eurosport HD komt in het HDTV pakket vanaf 25 mei. Das top !!
   
 8. Mooi. Nu hopen op snooker in HD kwaliteit :wink:
   
 9. Op de nieuwe Ziggo site staat nu dat vanaf 25 mei Eurosport in HD te ontvangen is. :grin: Goed nieuws!
  Tevens wordt het HD pakket in prijs verlaagd van 4,95 naar 3,95 en blijft Brava HDTV niet to 1 juli maar tot 1 oktober gratis te bekijken!

  Zou HD nu opeens toch zwaar gesubsidieerd worden dan...? :roll:
   
 10. tour de france, roland garros, deze zender heeft echt een toegevoegde waarde. Mooi werk Ziggo. EDIT: las net dat ze ook de olympische spelen in hd gaan uitzenden. Mooi dus als ze niet de hele tijd hetzelfde uitzenden als NL1 HD
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 mei 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina