1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Spijt van overstap

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ronvm, 17 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Omdat het gratis bellen bij X-tra zou komen te vervallen ben ik teruggegaan naar Power wat mij absoluut niet bevalt qua snelheid. Nu lees ik hier dat het gratis bellen onderling wel blijft bestaan, ook voor X-tra. Nu wil ik toch graag weer het X-tra abbonnement aangaan. Wie weet of dat kan of niet ?
   
 2. Volgens mij ben je abuis dat gratis onderling bellen ook voor X-tra abonnees zal blijven bestaan.
   
 3. Je leest het verkeerd... er staat:
  Een schrale troost is misschien dan nog dat het gratis telefoon abonnement bij Xtra niet zal komen te vervallen.

  Het abonnement blijft dus gratis... Maar het onderling bellen met Multikabel abonnees komt wél te vervallen bij X-tra.
   
 4. You're right, ik las het inderdaad verkeerd :oops: Maar ik wil toch weer terug omdat het écht te langzaam is en vraag mij af of dat dus zomaar kan, via de service-site niet dus ik vrees het ergste.
   
 5. Ik ben ook overgestapt van 3 losse abonnementen bij MK (X-tra, telefoon en RTV) naar de Powerbundel.
  Mijn snelheid is iets terugggaan (12000/1500 ipv 22000/2000), maar wel weer gratis bellen naar andere MK abonnees en een digitale ontvanger cadeau.

  Jammer is het natuurlijk dat de snelheid naar beneden gaat, maar voor mij nog steeds snel genoeg.
  En ik houd 22 euro per maand in mijn zak :)
   
 6. Ik bemerk alleen dat wanneer ik uit nieuwsgroepen download (4 threats) de snelheid die dan overblijft om te surfen behoorlijk dwarszit. Ik deed een snelheidstest en tijdens het downloaden had ik nog maar 70 kb/sec over. Dat noem ik verschrikkelijk traag. Met het hogere abbonement (X-tra) had ik daar absoluut geen last van, toen kon alles tegelijk zonder dat ik daar iets van merkte en dat is de grootste reden van de spijt. Ook soms downloaden met 720 kb/sec noem ik niet écht snel.
  Heeft niemand anders daar nou geen last van?
   
 7. Je schrijft "mijn snelheid is wel iets naar beneden gegaan" 1.1 MegaByte per seconde noem ik niet "wat" maar heel erg veel (bijna de helft), maar dat wist ik ook van te voren, waar het mij om gaat is dat de bandbreedte ook een stuk ingekrompen is dat is dus wanneer ik op een andere PC aan het downloaden ben er over het hele netwerk last van heb. En dat mag toch niet de bedoeling zijn.
   
 8. Wat je nu beschrijft heeft helemaal niets met de power-bundel te maken....

  Wanneer een server waar je iets vandaan download de maximale snelheid van jouw abonnement haalt stopt hij je verbinding helemaal "vol" en moeten andere computers die je via een router aangesloten hebt dus wat langer wachten tot ze aan de beurt komen.

  Is die server wat langzamer zodat je verbinding niet helemaal 'vol' zit ben je dit probleem dus kwijt. Blijkbaar haalde je met Xtra vanaf je nieuwsserver niet de volle 22Mbit en hield je genoeg bandbreedte 'vrij' voor je overige verkeer. Met Power blaas je vermoedelijk je 12Mbit wat sneller 'vol' vanaf een nieuwsserver.

  Zelf heb ik ook power en ik heb in mijn newsreader gewoon een maximum ingesteld zodat ik nooit hoger dan 10Mbit/sec van de newsserver kan halen, zodat er in dit geval nog 2Mbit overblijft voor ander verkeer zoals voip of surfen. Ik denk als je dit ook zou doen het een stuk soepeler werkt bij je.
   
 9. Tja.. nu duurt het downloaden van een DVD'tje 40 minuten ipv. 20 minuten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina