1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gratis HD recorder bij powerbundel

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Artwido, 22 feb 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Re: powerbundel met harddiskrecord en onduidelijke voorwaard

  Zo morgen weer een week geleden dat ik de helpdesk van multikabel aan de lijn had .En ik de afwijzing van de harddisk recorder schriftelijk toe gestuurd zou krijgen.Mensen van multikabel als jullie dit lezen (zullen jullie ongetwijfeld doen) komen jullie dan helemaal niks meer na. :( :(


   
 2. Hallo,


  Ik begrijp dat er voor de trouwe multikabel-gebruiker geen hd-decoder in zit. Ik overwoog en overweeg nog steeds om naar 1-bundel over te stappen (vorige week nog via een persoonlijke flyer in de bus een aanobod gekregen, antwoordkaart voor een nader gesprek teruggestuurd). Gebruik nu het x-tra pakket voor internet en dacht in eerste instantie ook om zo over te stappen en nog een hd-recorder erbij te krijgen.

  Een andere oplossing is misschien mijn huidige abonnement op te zeggen (een maand opzegtermijn volgens de site dus dat wordt 1 mei a.s.) en vervolgens gebruik te maken van het nieuwe aanbod (dus nog wel voor 16 mei opgeven). Of zie ik hier iets over het hoofd.

  john
   
 3. Dat zou ik als minachting richting MGV bij het volgend overleg als punt meenemen!
   
 4. Hoe onbevredigend ook voor trouwe klanten, waarvan ik er zelf 1 van ben, als overstappen moeilijk is, wordt je niet verwend. Klantjes binnenhalen en groeien is het devies. Zolang opzeggen en weer opnieuw beginnen niet opweegt tegen het kadootje bij de andere aanbieder krijgt MK gelijk.

  De meeste trouwe klanten letten niet zo op de aanbiedingen van de concurrent omdat ze tevreden zijn met hun huidige aanbod. Daarom blijven ze zitten. Opzeggen omdat een ander iets krijgt wat jij graag wil hebben geeft geen voldoening. Als je opzegt omdat je ergens anders kan verbeteren wel. Ik ben geen klant van multikabel vanwege het entreekadootje, destijds gratis aansluiting, maar vanwege de diensten die ze iedere dag bieden. Als ze dat minder doen dan de concurrent ben ik weg.
   
 5. Actievoorwaarden gelijktijdige aankoop Internet én Telefonie

  Actievoorwaarden gelijktijdige aankoop Internet én Telefonie in een Bundel

  4 februari 2008 tot en met 16 mei 2008


  Aanmelden voor deze actie kan van 4 februari 2008 t/m 16 mei 2008.
  Per adres kan slechts éénmalig gebruik worden gemaakt van een Bundel aanbod met digitale ontvanger of digitale harddisk recorder.
  Gelijktijdige aanmelding voor de diensten internet én telefonie in een Bundel geeft recht op het actieaanbod:
  Gratis digitale ontvanger bij de Entreebundel en Familybundel of een gratis digitale harddisk recorder bij de Powerbundel (ontvanger wordt inclusief DTV Startpakket geleverd)
  Gratis installatie door een professionele monteur wanneer gewenst
  Multikabel behoudt zich het recht voor om deze actie zonder opgaaf van reden per direct te beëindigen.
  Bij het afnemen van een Bundel gaat geldt een overeenkomst aan voor een periode van 12 maanden
  Na 12 maanden gaat de contractsituatie over in een contract voor onbepaalde tijd, dat opzegbaar is met een opzegtermijn van 4 weken.
  Actievoorwaarden bij overstap van een combinatie van Televisie, Internet en/of Telefonie naar een Bundel

  1 februari 2008 tot en met 29 februari 2008


  Aanmelden voor deze actie kan van 1 februari 2008 t/m 29 februari 2008.
  Per adres kan slechts éénmalig gebruik worden gemaakt van een Bundel aanbod met digitale ontvanger tegen een vergoeding van eenmalig € 15. De digitale ontvanger wordt geleverd inclusief DTV Startpakket.
  Overstap van een combinatie van Televisie, Internet en/of Telefonie naar een Bundel van Multikabel geeft recht op het actieaanbod.
  Multikabel behoudt zich het recht voor om deze actie zonder opgaaf van reden per direct te beëindigen.
  Bij afnemen van een Bundel geldt een overeenkomst voor een periode van 12 maanden
  Na 12 maanden gaat de contractsituatie over in een contract voor onbepaalde tijd, dat opzegbaar is met een opzegtermijn van 4 weken.
   
 6. Re: Actievoorwaarden gelijktijdige aankoop Internet én Telef

  Wat wil je hier mee duidlijk maken.


   
 7. Ze hebben er van geleerd denk ik...:rolleyes:
  De actie is uitgebreidt en nu staat er een duidelijkere uitleg over de aanbieding voor de mensen die al internet en televisie hebben.
  Jammer dat ze de recorder dan weer niet goedkoper aanbieden. Voor 150 euro ofzo. Dan had ik het misschien ook nog wel gedaan ook.
  Maar ja, blijkbaar zijn we toch nog niet interessant genoeg om wat mee te doen. :confused:
   
 8. Waardeloos, bij @home ook nu een aanbieding voor nieuwe klanten die krijgen een gratis HDD Recorder.... waarom nooit een leuke aanbieding voor de klanten die al het duurste abbo hebben bij de kabelmaatschppij.........
   
 9. Welke DTV ontvanger krijg je dan en welke PVR??
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina