1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Al enkele weken geen geluid op Samsung DCB-B270R

Discussie in 'Samsung DCB-B270R' gestart door mjanssen, 12 feb 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, dat weet je zelf ook wel. Verder wil het feit dat er in jouw kennissenkring geen problemen zijn met de SD Humax tuner natuurlijk niet zeggen dat dat ding geen problemen heeft. Op dit forum bijvoorbeeld kun je lezen dat mensen problemen hebben met de timers in de Humax IR-FOX C. De realiteit is dat elke gecertificeerde ontvanger problemen heeft die niet door Ziggo worden opgelost.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 jun 2009
 2. Uit alles blijkt maar weer dat digitale televisie nog steeds in de kinderschoenen staat. Hoewel ik redelijk tevreden ben, is er altijd wel wat aan de hand.

  Ik heb bijvoorbeeld de B270R gratis gekregen bij het overstappen naar Alles-in-1 en gebruik hem op de slaapkamer. Na 1 dag had ik al problemen: het beeld of geluid valt ineens weg en dit is alleen te verhelpen met de stroom eraf te halen :evil:

  Als je op dit forum kijkt, dan zie je dat elke decoder wel probleempjes heeft. En als je dan ziet hoe beperkt de keuze is in decoders, dan zal dat op korte termijn ook niet beter worden vrees ik.
   
 3. Dat ben ik niet met je eens hoor. Digitale televisie-ontvangst voor consumenten bestaat al weer heel wat jaartjes (aanvankelijk alleen per satelliet) en is het beginstadium al lang voorbij.
  Dat is geen probleem met digitale televisie an sich maar met een brakke decoder. Er zijn veel meer mensen die dezelfde of soortgelijke problemen ondervinden met deze decoder, en anderen hebben daar dan weer geen last van.
  Ik denk juist van wel. Met de komst van de nieuwe CI+ CAMs zal de keuze voor gewone consumenten veel groter worden, omdat je dan niet meer gebonden bent aan enkele 'goedgekeurde' decoders. Ik kijk overigens zelf al meer dan een half jaar digitale televisie van Ziggo met een Sony TV met ingebouwde DVB-C HD tuner en heb absoluut geen ontvangstproblemen.
   
 4. Daarom juist: het bestaat al jaren en er is nog steeds geen goede oplossing.

  Elke decoder heeft wel problemen en door de beperkte keuze kun je geen kant op.

  Ik heb ook een Sony TV met een Alphacrypt kaartje, maar ja, dat wordt niet ondersteund door Ziggo dus het werkt nu wel, maar hoe lang nog.
  En je denkt toch niet dat ik mijn nog geen jaar oude TV ga vervangen omdat CI+ eraan komt.

  Alles bij elkaar vind ik nog steeds dat het maar behelpen is en dat digitale TV nog lang niet volwassen is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina