1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony 40W3000 Alphacrypt

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door TomMulti, 10 feb 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  Wie heeft ervaringen met de AlphaCrypt (versie >3.05) in combinatie met de Sony 40W3000. Sony and Multikabel geven aan dat het zou kunnen werken, echter niemand geeft ondersteuning. Het probleem zou zijn dat de W3000 niet 100% overweg kan met connectie met de AlphaCrypt.
  Tom
   
 2. Er zijn vele reacties op Internet te vinden van meestal tevreden Alphacrypt (3.15) / 40W3000 gebruikers. Zelf heb ik (sinds kort) enige ervaring met de 40W4220 en daarop werkt het tot nog toe ook prima.
  De firmware upgrade van 3.05 naar 3.15 is blijkbaar thuis te downloaden en te installeren. Echter, met 3.05 zou het blijkens de berichten ook moeten werken. Success.
   
 3. De Sony 3xxx serie heeft het probleem dat ze de stream op 396MHz niet kunnen vinden, ook niet bij handmatig opgeven.
  In sommige regio's (oa limburg / brabant) zijn hier wel kanalen op, in sommige regio's niet.

  Sony biedt geen officiƫle ondersteuning, dus daar aankloppen op het moment dat je daar last van hebt zal helaas niks uit halen.
  De enige plek waar je misschien kunt aankloppen is de verkoper. Best veel winkels adverteren nl met de aanwezigheid van de dvb-c tuner bij deze Sony's. Deels omdat ze niet weten dat deze niet 100% werkt en deels terwijl ze het wel weten maar het op die manier zo lekker verkoopt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina