1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Uitkleden die handel: onderling bellen met abonees

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Schumi28, 4 feb 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik kijk nog niet digitaal tv, blijkbaar duurt het even voordat de decoder (met of zonder HD) verzonden kan worden. Inmiddels ben ik er wel achter dat power met de geboden snelheid mij niet tegenvalt. In eerste instantie let je op de metingen maar in het dagelijkse gebruik valt het me tot nu toe best mee. Ik ben dus eigenlijk wel te spreken over de gelegenheid dat ik nu gratis kon downgraden.
   
 2. Op het moment dat bij een bundel, de telefonie actief is, dan wordt de decoder verzonden.

  met groet,
  Tom
   
 3. Ok, ik telefoneer al een tijdje bij MK. Nu toch maar even een mailtje via de helpdesk en daarin gevraagd naar de decoder. Ik had hem binnen enkele dagen na overgang op power toch wel verwacht.
   
 4. De voorwaarden zijn duidelijk anders.

  Een bundel is een samenstel waar je niet zomaar een onderdeel uit kunt verwijderen.
  3 losse producten geven die vrijheid wel.

  Om die vrijheid op te geven krijg je korting en/of een cadeautje. :wink:
   
 5. Bron: Internet-ADSL.nl
   
 6. Na het downgraden van het losse Xtra abo, waarnaast ik ook telefoon en analoge TV bij MK afnam, heb ik nu de decoder gekregen. De Samsung DCB-B720R. Dus niks harde schijf. Het had mij eerlijk gezegd ook reuze meegevallen als ik het duurdere exemplaar gekregen zou hebben dat bij de power-bundel hoort. Ik nu wel de power-bundel maar niet de gratis digitale DS recorder. Jammer.
   
 7. Dat klopt toch? je had Xtra, telefoon en tv.
  had je nu alleen tv gehad en dan een power bundel, dan had je de PVR gekregen, toch?

  met groet,
  Tom
   
 8. In hoeverre dat klopt is maar de vraag. In ieder geval wordt er niet duidelijk gesteld in de actie voorwaarden dat het PVR aanbod niet geldt bij overstap van een combinatie va Televisie, Internet en/of Telefonie naar een Bundel. In die speciale voorwaarden wordt alleen gesproken over een "Bundel aanbod met digitale ontvanger" waarbij in het midden wordt gelaten om wat voor een digitale ontvanger het dan zou gaan.

  Het enige dat weer duidelijk is geworden uit deze hele discussie is dat Multikabel voor de zoveelste keer weer niet in staat blijkt te zijn om duidelijk te communiceren zodat iedereen dat op dezelfde manier leest en ook begrijpt.
   
 9. Blijkbaar kun je dat op meerdere manieren lezen. Als je terugscrollt in de berichten vind je de discussie. Om aan alle onduidelijkheid een eind te maken vermeld ik daarom het resultaat van mijn praktijktest.

  Nu ik een tijdje aan power-snelheid gewend ben denk ik trouwens niet dat ik nog terugkeer naar Xtra. Gratis bellen behouden (voorlopig) en gratis kunnen downgraden naar power gaf voor mij de doorslag om het te proberen. Ik ben nu per maand goedkoper uit en heb genoeg aan deze snelheid.

  Daarmee komt het tweede deel van de praktijktest te vervallen. Als ik niet tevreden zou zijn over de powersnelheid ging ik er van uit dat ik na een maandje weer kon upgraden naar Xtra. Het gratis bellen zal dan zonder meer vervallen, maar er werd ook getwijfeld of ik sowie so wel zou mogen upgraden naar Xtra. Je kan de aanbieding ook zo lezen dat je 12 maanden een powerbundel moet blijven gebruiken en niet mag veranderen, zelfs niet als je upgrade.

  Gr. Theo
   
 10. Inmiddels ook per email antwoord op mijn vraag over welke decoder, welke aanbieding, op mijn geval van toepassing is. Ook die reactie wil ik jullie niet onthouden.

  Geachte mevrouw/meneer,

  Na onderzoek is gebleken dat u vermoedelijk vandaag of morgen de digitale decoder van ons zult ontvangen.
  Alleen nieuwe klanten maken kunnen gebruik maken van de actie op een harddisk recorder.


  Waarvan akte, ik ben geen nieuwe klant, maar een trouwe klant.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina