1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Uitkleden die handel: onderling bellen met abonees

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Schumi28, 4 feb 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. even ter duidelijkheid.
  Volgens mij is die PVR alleen in combi bij nieuwe powerbundel klant?
   
 2. Duidelijk is dat als je alleen maar "losse" abonnementen hebt je sowieso in aanmerking komt.
   
 3. Ik heb nu los Power Internet en digitale/analoge-TV en betaal 63.85 per maand.
  Als ik via de ServiceSite op "update naar een bundel met telefonie" klik, krijg ik dit:
  Maar niet doen, is met Family ipv. Power! En geen hard disc recorder!

  Als ik op de gewone website op aanvragen klik bij de PowerBundel actie:

  Gewone decoder?!?!

  Moet ik maar even bellen om te updaten naar een bundel met HD-recorder, of is deze actie voor mij niet geldig?
   
 4. Ik zou idd de gok maar niet nemen en dit gewoon via de telefoon regelen, dan blijf je tenminste niet met allerlei onzekerheden zitten.
   
 5. Net gebeld met (0900-MULTIKABEL) optie 1 (Nieuw abbo afsluiten en info)
  Chagrijnige medewerkster van Multikabel:
  "Nee hoor meneer. Die actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Dat had u heel goed in de voorwaarden kunnen lezen op de website. U komt alleen in aanmerking voor de decoder van 99 euro. Dank u wel daaaaggg!"
   
 6. Nou dan zal ik ook wel niet kunnen lezen, maar ik zie echt niet staan dat het alleen maar voor nieuwe klanten zou gelden. Juist dat vet weergegeven deel suggereert anders. Ik ga mijn contact maar eens om opheldering vragen. Je hoort nog van me.
   
 7. Tja, opzeggen en gelijk weer aanmelden zou een optie kunnen zijn.
  Maar dan zie ik mezelf straks weer zonder TV en/of internet zitten.

  OFFTOPIC:
  Bij de Praxis laatst ook. Had een bad/douchebak/douchecabine etc. gehaald. Is er de volgende week 25% korting op alle badkamer artikelen. Deden ze ook moeilijk als je je geld wil terughalen (scheelde zo een paar honderd euro voor mij). Dus dan maar dreigen dat je de hele t*zooi weer komt inleveren... Toen gaven ze wel toe...
   
 8. Misschien ben ik te bescheiden, maar ik reken niet op een digitale harddiskrecorder. In de brief, en dat is volgens mij het aanbod waar ik als bestaande xtra abonnee gebruik van maak, staat dat ik een digitale ontvanger gratis krijg t.w.v. € 99,--. Ik draag € 15,-- bij in de ksoten voor handling, verzending en de smartcard.

  Overstappen wordt aantrekkelijk gemaakt omdat je gratis bellen niet kwijt raakt en gratis mag downgraden naar een goedkoper internet-abonnement.

  Dus worden nieuwe gebruikers extra in de watten gelegd. Een beetje wrang voor de trouwe klanten, maar niet ongebruikelijk. Bij mobiele abonnementen wordt het je ook nog altijd aantrekkelijk gemaakt om van provider te switchen. Volgens mij hopt half nederland ieder jaar naar een andere provider met nummerbehoud om weer te profiteren van de entreekorting. Met internet ligt dat wat lastiger, en zeker met een bundel. Daarom promoten ze die bundels volgens mij. Op die manier doe je aan klantenbinding.
   
 9. Als er in die brief staat dat de te ontvangen ontvanger 99 euro waard is dan zou ik inderdaad maar niet rekenen op een PVR. Dat zou dan wel betekenen dat degenen die "downgraden" van een los X-tra abonnement naar een Power bundel abonnement niet in aanmerking komen voor een PVR?
   
 10. Mijn mening:

  Wat is dan een nieuwe gebruiker ??
  - Iemand die nog geen klant bij Multikabel is ? Lijkt me onzinnig, want dat zullen er niet veel zijn, alleen verhuizers.
  - Iemand die alleen Radio en TV heeft ?
  - Iemand die alleen RTV+Internet heeft ?
  - Iemand die RTV, Internet en Telefonie los heeft ?

  Tot nu toe kreeg iemand die aan een van bovenstaande voorwaarden voldeed en een bundel nam altijd het kadootje wat bij die bundel hoorde. Ook iemand die Xtra en telefonie had en een bundel nam.

  Toen de brief gestuurd werd aan de Xtra klanten liep de actie met de PVR nog helemaal niet, dus kon deze ook niet in de brief genoemd zijn.

  Nu die actie wel loopt is het :
  - neem je Family of Entree Bundel, dan krijg je een DTV ontvanger twv 99 euro
  - neem je Power Bundel, dan krijg je een PVR twv 299 euro

  Ook op de website van Multikabel bij de Bundels wordt niet gesproken dan je een nieuwe klant moet zijn, maar dat je nog geen bundel hebt. Bij downgraden of upgraden van je bundel krijg je dus geen PVR of DTV ontvanger, maar bij afsluiten van een bundel en het bijbehorende contract van 12 maanden wel. Daar is volgens mij geen speld tussen te krijgen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina