1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Uitkleden die handel: onderling bellen met abonees

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Schumi28, 4 feb 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Re: eerst naar de powerbundel en dan upgraden

  Ik vraag me toch af of het na een maand weer upgraden echt mogelijk is. Om te beginnen is er geen Xtra in bundel vorm, dus snelheid upgraden binnen de bundels gaat niet. Verder is het "cadeautje" van Multikabel gekoppeld aan de Power bundel en wordt er niet voor niets aangegeven dat je een contract aangaat voor 12 maanden.

  Stel dat het wel kan, wat zijn dan de consequenties bij een eventuele upgrade naar Xtra? Moet je de PVR weer inleveren die zij dan als gebruikt aan iemand anders geven? Heb je dan verplicht een jaar contract voor Xtra, en een los abonnement voor digitale TV voor ook minimaal een jaar waardoor je dan straks ook de smartcard heffing moet gaan betalen die voor bundel abonnees gratis is?
   
 2. Tja, diezelfde argwaan had ik ook. Daarom heb ik extra na laten vragen en me zijn naam laten geven. En als ik na een maand weer terug ga naar Xtra kost me dat alsnog half tarief met bellen. Dus ik ben dan veel duurder uit dan met een powerabonnement. Waarom zou MK dat niet willen toestaan?

  Maar ik ga er half van uit dat ik het met het power abonnement niet ga redden en zal dan waarschijnlijk per 1 april een praktijkvoorbeeld zijn van wat er gebeurt bij terug upgraden.

  Zoals je hebt kunnen lezen voel ik mij dan niet zwaar gedupeerd als ik de decoder weer moet inleveren. Misschien dat ik vanwege die persoonlijke afwegingen wat laconieker reageer.

  En eerlijk gezegd heeft de prettige manier waarop Mario me te woord stond, me wel vertrouwen gegeven in een goede afloop.

  By the way, hoeveel Xtra abonnees zijn er eigenlijk? Niemand schijnt dat te weten.
   
 3. Ik zou vragen of zij dit per email willen bevestigen dan heb je het zwart op wit staan. Ook al heb je een naam, na de periode kunnen zij dan doodleuk zeggen dat je er toch 12 maanden aan vast zit en dan kun je niets beginnen. Als je het zwart op wit heb kun je de zaak hard maken als je toch weer terug wilt.
   
 4. Ik heb sinds de invoering Xtra abbo

  Maar ik ben ook wel benieuwd hoeveel Xtra abbo hebben??

  Johan2
   
 5. TNO Marktrapportages elektronische communicatie april 2006 en april 2007 laten zien dat dat ca. 3% bedraagt van de breedbandaansluitingen.
  ca. 50% heeft naast internet ook telefonie via de kabel (Zesko 450.000).
  Volgens TNO waren er in 2006 5 miljoen breedband aansluitingen, waarvan een kleine 25% in handen van Zesko. (1,2 miljoen)
  Dus Zesko breed zo'n 36.000 snelste breedband verbindingen.
   
 6. Dat lijkt mij toch voldoende marktaandeel om tevreden te houden. Bovendien leken ze me apetrots op het feit dat ze de snelste verbinding konden bieden. Het is dus ook goede PR om de snelle jongens tevreden te houden.
   
 7. Re: eerst naar de powerbundel en dan upgraden

  Dit is niet het geval als je de decoder aanbieding neemt! Wanneer je voor deze aanbieding gaat zit je voor 12 maanden aan een bundel vast. Je kunt dan altijd upgraden naar een hogere bundel (maar die is er dus niet) maar niet naar X-tra :!:

  Als je namelijk upgrade naar X-tra wordt je contract ontbundeld, en krijg je weer een regulier internet contract. Maar je zit 12 maanden aan je bundel contract vast, dus dit is niet mogelijk.

  Ik wil niet zeggen dat mario zn werkt niet goed doet, maar ik zou het toch voor de zekerheid nog maar eens navragen voordat je werkelijk deze stap neemt!
   
 8. In de eerste plaats hoop ik natuurlijk dat ik met power-snelheid gewoon uit de voeten kan. Maar mocht dat niet lukken dan krijgen jullie in ieder geval een verslag van praktijk test want ik ben net overgestapt.

  Ik heb het er met Mario ook over gehad dat ik nog geen digitale tv had. Dat maak ik ook niet ongedaan als ik upgrade en ik zit aan een abonnement vast volgens de overstap voorwaarden op de site. Maar er wordt niet gespecificeerd dat ik aan de bundel vast zit. Nogmaals, ik schreef dit eerder, dat lijkt me logisch want na een upgrade ga ik juist meer betalen niet minder en ik raak het graits bellen tussen abonnees onderling kwijt.

  Nieuwsgierigheid en hang naar avontuur hebben het gewonnen van wantrouwen en behoudendheid. Ik meld me nog wel met de vervolg ervaringen.
   
 9. In elk geval krijg je bij een power-bundel vanaf deze maand t/m 16 mei een DTV ontvanger met ingebouwde harddisk-recorder ipv een normale ontvanger (let dus op dat je die wel krijgt), en dat is geen slechte deal.

  En het verschil tussen de power-snelheid en de xtra snelheid is tegenwoordig niet zo heel groot meer. Als je de ontwikkeling van de internet snelheid ziet in de afgelopen jaren zal er voor het komende jaar ook wel weer een verhoging in zitten, dus misschien ben je in het komende jaar wel tevreden met Power.
   
 10.  
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina