1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

kan geen bijlagen openen

Discussie in 'Internet - Email' gestart door tontouw, 3 feb 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Een colega van mij heeft sinds kort multikabel ( drie in een pakket , light versie).besturing is widows XP, explorer 6.0 , outlook express 6. probleem is dat de bijlagen niet geopend kunnen worden. De optie om onder extra etc, het vinkje weg te halen werkt niet omdat deze optie niet toegankelijk is . ( is grijs), Heeft iemand enig idee hoe dit op te lossen is?
   
 2. Bedankt voor het snelle antwoord en ik heb dit aan m'n collega doorgegeven. Ik krijg te horen dat de plek waar je het vinkje moet plaatsen/weghalen, niet toegankelijk is.
   
 3. Vergat er voor de duidelijkheid bij te zetten . Dat die plaats " grijs' is en niet toegankelijk
   
 4. Ja dat klopt, als je de link die BenJ opgaf aanklikt zie je verschillende oplossingen hiervoor. Dat komt door de beveiliging die Microsoft heeft ingevoerd waardoor je mogelijk 'onveilige' bestanden niet direct kunt openen. De oplossingen staan daar ook genoemd (geloof iets in het register wijzigen of via een hulpprogramma kun je dit weer aanzetten). Normaal is het de bedoeling dat je die attachments eerst opslaat dacht ik, maar probeer eerst eens via google de oplossing te vinden. (dat zou ik ook moeten doen als ik het wil uitleggen, want ik weet het ook niet meer uit mijn hoofd :wink: )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina