1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Brava HDTV

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door BenJ, 30 jan 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Of via @Home:

  Opvallend dat de website van Multikabel weer de enige van de drie Ziggo kabelbedrijven is waar dit nieuws niet terug te vinden is. Dat was ook al zo bij de bekendmaking van Ziggo als nieuwe merknaam van de Zesko kabelbedrijven. Het up-to-date houden van de Multikabel website heeft kennelijk geen prioriteit meer.
   
 2. Niet helemaal waar, want dit bijvoorbeeld is er vandaag weer wèl neergezet.
   
 3. Ik zal maar niet zeggen wat ik van de inhoud van dat bericht vind. Zou het MGV daar geen aandacht aan moeten besteden? En is dit niet ter sprake gekomen tijdens het laatste overleg? Krijgen de niet bundel abonnees nu gratis de mogelijkheid om dit op te zeggen?
   
 4. Deze verrassing dateert van vanmiddag 16:30, dus het lijkt me wel redelijk om onszelf even de tijd te gunnen dit te "verwerken". Tarieven en voorwaarden liggen sowieso altijd al erg gevoelig bij MK, alleen de markt kan hen stoppen. Overigens is dit een verandering in de voorwaarden, dus gratis per onmiddellijk cq miv 1 maart opzeggen is een optie.
   
 5. Bij Casema en @Home was onderling bellen standaard al nooit gratis. Misschien dat dit dus voor Casema en @Home straks ook het nieuwe tarief wordt.

  En "bundel" is volgens de laatste info die door Casema over de dtv-smartcard discussie in de pers genoemd werd iemand die 'meer dan 1 dienst' afneemt. Ik vraag me af of er bij Multikabel klanten zijn die alleen telefonie zonder internet en/of tv hebben....

  Maar in elk geval iets om opheldering over te vragen.
   
 6. Ik heb gisteren even gekeken op de nieuwe HD zender Brava maar behalve het aanbod is ook de kwaliteit van het beeld niet echt lekker.
  De uitzendingen van bijvoorbeeld DiscoveryHD zijn een stuk mooier twerijl mijn TV toch zegt dat het een HD uitzending is in 1080i.
  Ook het geluid is niet om over naar huis te schrijven, er is ook al geen Dolby wat je wel weer hebt bij sommige Duitse zenders dus mijn Samsung 360 hertkent het wel.
  Iemand anders ook ?
  Hans.
   
 7. 1080i hoeft niet perse een betere kwaliteit te leveren.

  Als je uitzend op 1080i dan moet je bron ook heel erg goed zijn, en bv vrij van ruis zijn.

  Iedere oneffenheid komt aan bij de tv, en het is aan de tv wat ie ermee gaat doen. Vaak hebben de extra beeldverbeteringsprogramma's op tv een negatieve invloed op de kwaliteit als de bron niet perfect is.
   
 8. Hear hear! 1080i is geen Full HD, kan alleen Full HD worden gemaakt als de bron in Full HD is opgenomen en linea recta omgezet naar 1080i, maar misschien is dat wel zo bij Brava (kan iemand dat bevestigen?). Anders inderdaad vorming van artifacten bij deinterlacen, hoe goed de uiteindelijke beeldkwaliteit dan is hangt sterk van de kwaliteit van de TV af. Op mijn HD Ready JVC ziet het er in ieder geval prima uit.

  Lots
   
 9. Het waren aanloop problemen, kijk af en toe nog even en het is nu perfect scherp, nog niet zoals BlueRay 1080p maar het komt wel in de richting.
  Alleen nog geen Dolby maar ok, kan niet alles hebben.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina