1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen emails meer naar quicknetaccount

Discussie in 'Internet - Email' gestart door BMWMaX, 25 jan 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoe kan het komen dat er geen emails meer gestuurd kunnen worden van mijn eigen domein naar onze eigen quicknetadressen ?

  Ik stuur nog wel eens wat door naar me quicknetadres of die van de huisgenoten maar dat wordt gewoon geweigerd.

  Het komt niet terug maar wordt totaal geweigerd tijdens het verturen.

  Het probleem was er zomaar van het ene moment op het andere.
   
 2. Zitten er attachments bij ? Als de virusscanner zo ingesteld staat dat bepaalde attachements of tags niet toegestaan worden kan je dit krijgen.

  Heb je het spamfilter zo ingesteld dat spam op de server al wordt weggegooid ? Het zou kunnen dat je berichten als spam herkent worden en dan al weggegooid worden. Optie is om dan dit even uit te zetten en te kijken waarop zo'n bericht getriggerd/gevangen wordt.

  Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden natuurlijk. Zou ook nog kunnen dat het doorsturen zelf niet goed gaat door "iets" in de verzendende server die het niet verstuurt.
   
 3. Alles wat je schrijft zou zomaar kunnen ware het niet dat zomaar tijdens het versturen van een 3-tal emails er twee weggingen en eentje zomaar niet. Het werkt al jaren zonder veranderingen aan instellingen dus blijft het vreemd.
   
 4. Wat het is geweest weet ik helaas nog steeds niet maar zo spontaan als het probleem ontstond is het ook weer opgelost. Het werkt weer dus.
   
 5. bij mij werkt het nog steeds niet hoor. Mag ik vragen hoe bij jou de boel staat ingesteld BMWMaX? Heb je een Exchange? Gebruik je een Smarthost?
   
 6. Ik heb geen eigen mailserver o.i.d. Ik maak gebruik van de instellingen zoals mijn webhoster ze heeft bepaald.
   
 7. Ik had vanmiddag precies hetzelfde toen ik op een bevestigingsmail zat te wachten die maar niet binnenkwam. Maar begrijp nu dat het een algehele storing was. Zojuist even een mail gestuurd om te testen en geen problemen meer.

  De mail van vanmiddag heb ik overigens nooit meer gekregen..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina