1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

achterlijk indeling kanalen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ict-boy, 11 jan 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Een paar weken geleden werden alle kanalen al van indeling veranderd.Nu weer en het lijkt wel een rommeltje. De vorige indeling was een stuk duidelijker alle discovery kanalen staan door elkaar. De tekenfilm kanalen overal en nergens. Lekker hoor. Ben je net gewend dat alles op bekekende volgorde staat en dat bepaalde kanalen op een bepaald nummer zitten, gooien ze alles om. Laten we hopen dat de kwaliteit wel omhoog gegaan is, dit heb ik nog niet echt goed kunnen bekijken.
   
 2. Ik vind juist de indeling een stuk handiger... nog steeds niet optimaal maar in ieder geval beter dan voorheen
   
 3. Handiger?? kijk idd eens naar bv discovery kanalen, die staan geeneens meer bij elkaar in de buurt. Zelfs geld voor bv National geographic, en daarbij de wild variant.

  zo nog wel meer niet logische dingen.
  Andere kanalen kunnen best wel prima staan overigens!
   
 4. Dit zou inderdaad een stuk beter zijn, maar Multikabel heeft er duidelijk voor gekozen om de 18 zenders die zij als de "basis zenders" beschouwen voorin te zetten. Hierdoor staan de zenders die jij noemt en ook de Eurosport-, MTV-, TMF- en Nick-zenders niet meer bij elkaar.

  Ook zou het goed zijn als de 17 themakanalen van Nederland 4 bij elkaar stonden, maar die zijn verdeeld over de pakketten. :? Hadden ze beter een apart pakket van kunnen maken, aangezien de doelgroep die hiernaar kijkt vaak hetzelfde is.
   
 5. ik vind de zenderindeling ook niet meer al te best, beetje jammer dat je met analoog wel elf alles kan instellen maar met digitaal niet, en dat het nu samen met casema is gegaan is alles in pakketten opgedeelt en zijn er zelfs een paar zenders van het standaard pakket afgegaan, (in ieder geval 101), vind dit niet bepaald een verbetering van het "geweldige"digitaal tv kijken.
   
 6. Bij de meeste decoders kan je favorieten instellen en kan je zelf de indeling van de zenders instellen dus je eigen voorkeur.
   
 7. Bij sommige decoders bedoel je .....

  Bij veel decoders kun je wel een favorietenlijstje maken, maar de nummervolgorde (kanaalnummers) blijft dan gelijk. Je kunt daarmee dus alleen kanalen 'weglaten' uit je favorietenlijstje, en dus niet bijvoorbeeld nederland-1 op kanaal 33 zetten..... (als je zou willen)
   
 8. Lijkt me daarom verstandig om - vóórdat je een decoder aanschaft - eerst naar de mogelijkheden te kijken. :wink:
   
 9. Tjonge Cees, dat is toch niet meer van deze tijd? :?
  Er mag dan een hoop worden gemopperd op Samsung maar gelukkig kunnen die dat iig nog wel. Lijk mij zwaar irritant.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina