1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

gebruik VPN verbinding

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Reaaltje, 9 jan 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @ hmolen

  Het feit dat MK VPN officieel niet ondersteunt zal dan een logische reden zijn waarom het personeel u daarmee ook technisch niet mee kunnen helpen...

  personeelsleden op de service zijn daarnaast niet alleen doorgeefluiken
   
 2. Oeps, tegen het zere been Morph ?
  Geeft niet, is uit frustratie geboren, ik heb nog geen helpdesk kunnen vinden die me konden helpen.
  De standaard lijstjes die ze opdreunen heb ik meestal al klaar (de antwoorden) daarna valt het meestal stil aan de andere kant.

  Maar goed....CeeS, je hebt gelijk wb. de kabel en de afstand tot de centrale dat gaat alleen op voor ADSL maar de bandbreedte die je thuis krijgt is afhankelijk wat de aanbieder (ISP) je wil toestaan. Ieder zijn eigen tijdslot (switching) is alleen op de centrale mogelijk en niet op de lokatie, daar is alles nog steeds een hub.
  Ik zit op dit moment rechtstreeks op een ADSL provider bij mij in de buurt en heb ALTIJD dezelfde performance, dat is toch echt het lekkerste hoor.
  Dat servers aan de andere kant vol of traag zijn dat is makkelijk na te kijken daar kan de ISP ook niks aan doen.

  Hans.
   
 3. Nee, iedere abonnee heeft een eigen "lijntje" naar de CMTS (de regionale centrale) middels een eigen tijdslot op het downstream kanaal waar je aan hangt. In theorie kan dat "vol" raken, maar Multikabel breidt de capaciteit normaal gesproken uit als vol raakt. Eigenlijk is dat niet veel anders dan ADSL waar je met een "eigen lijn" naar de centrale gaat. Als die centrale de capaciteit niet aan kan moet die ook uitgebreid worden.
  Binnen je regio heb je verschillende downstream en upstream kanalen, jij hoeft dus niet op hetzelfde kanaal als je buurman te zitten bijvoorbeeld. Van een hub-situatie zoals in een ethernet-netwerk is geen sprake.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina