1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Is het graaien begonnen bij MK/Casema?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Esy ®, 3 jan 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik het goed begrijp moet ik dus ook apart gaan betalen voor
  Tele2 (voetbal) Terwijl die nu op de laatste 2 kanalen van sport1 extra zitten
  Gezien ik alleen voetbal en porno kijk, moet ik dus alles nemen en ben het duurste uit van allemaal voor de slechts 3 kanaaltjes die ik bekijk....
  Vrijheid van keuze ??? :? :?
   
 2. Nee, Tele2 voetbal zit erbij als je Sport-1 neemt, dat staat zowel op de kaart die je thuis gekregen hebt als op de website van Multikabel.
  Je kunt tele2-voetbal ook los nemen, dus als je geen Sport-1 wilt, dan is het dus goedkoper door alleen tele2-voetbal te nemen. Dat kon overigens vorig jaar ook al, alleen werd daar niet actief mee geadverteerd, stond wel in de tarievenlijst.
   
 3. Even Googlen en je weet wie alles betaald heeft.
  Deze investeringsmy hebben geen zeggeschap op het zenderaanbod, dat bepaald de consument.

  Mvg.
  Tom
   
 4. Natuurlijk werken er geen mensen van UPC bij Multikabel. Wat ik bedoel is dat het beleid van steeds minder zenders voor meer geld iets is dat UPC al een paar jaren geleden heeft gedaan. Ik heb familie in het UPC gebied, zodoende kan ik beide bedrijven goed vergelijken door de jaren heen.
  Er werken ook geen Amerikanen bij Multikabel zelf maar ze zijn wel eigenaar en maken dus de dienst uit.
   
 5. Dat laatste is niet geheel correct. de inversteerder is een Amerikaans bedrijf, maar de dienst uitmaken, nee! Geldt net als voor andere bedrijven die eigendom zijn van buitenlanders.
  Pas als het slecht gaat, dan hoor je de aandeelhouders.
  Mvg.
  Tom
   
 6. Dan zijn ze meestal wel te laat om het tij nog te keren. Maar dit soort private equity inversteerders begint al te mopperen als ze denken dat er nog meer winst te halen is. Winst maximalisatie, voorbeelden genoeg denk maar aan Stork, Numico, ABN etc.
   
 7. Lees de reactie van het bestuur MGV.

  gr,
  Tom
   
 8. Cees hartelijk dank voor deze verhelderende actie!
  Jammer dat MK nog steeds zo zwak is het communiceren richting de klant en hun eigen helpdeskmedewerkers. Dat zou heel wat commotie hebben voorkomen.

  Mvg. Eric
   
 9. Het is dan toch verstandig iets minder snel te rekenen, want dit geldt alleen voor degenen die géén keuzepakketten of het totaalpakket hebben. Multikabel heeft in het verleden duidelijk gesteld dat de bedragen van respectievelijk 3,95, 6,95 en 9,95 inclusief de 1,95 van het standaard digitaal pakket waren. Deze 1,95 vervalt, maar de bedragen van de keuzepakketten worden dus niet respectievelijk 2, 5, en 8 euro. Dat betekent dat als Multikabel de bijdrage voor de smartcard een vervanging noemt voor die 1,95 dat gewoon misleiding is. Voor mensen met keuzepakketten of het totaal pakket zijn de bijdragen voor de smartcards dus gewoon pure extra kosten waar verder niets tegenover staat. Daarbij komt dat als je 2 of 3 smartcards hebt op alle kaarten hetzelfde pakket zit, oftewel het zijn extra kosten voor de klant terwijl Multikabel er geen extra werk aan heeft, behalve dat ze eenmalig de kaart moeten invoeren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina