1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

TV zonder commercie

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Abecadabra, 30 dec 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waar moet ik kijken zonder constant geplaagd te worden door al die commeciele onderbrekingen. In word er langzamerhand spuug van. Zelfs op onze publieke NIET commerciele omroepen wordt je er constant mee lastig gevallen. Op bv de Belse, Duitse of Engelse publieke omroepen heb je er veel minder last van. Ik ben in staat om het gehele pakket op te zeggen. Alleen de film1 kanalen zouden dan nog interressant zijn ook al omdat zij het beeld en geluid niet zo vernaggelen als de overige zenders.
   
 2. Haha, ik download al jaren alle series van tv ZONDER reclame!

  Als je een Nederlandse serie wilt kijken zonder reclame http://mcebuddy.com/default.aspx

  Ik werk op wat rare tijden, dus kijk meestal savonds geen tv meer. Ik laat het opnemen op mijn mediacenter, deze knipt keurig de reclame er voor me uit. Scheelt toch al snel 20 minuten elende op 1 serie ;-)
   
 3. Ik vind het bij de publieke zenders nog wel meevallen: zij onderbreken de programma's niet en dat is best prettig. Alleen sportevenementen worden helaas wel onderbroken.

  Het is wel dubbel op: je moet betalen om televisie te kunnen kijken om vervolgens getrakteerd te worden op reclame. Eigenlijk zou de kijker betaald moeten worden in plaats van andersom. Maar ja: zolang Multikabel genoeg klanten houdt zal het wel zo blijven, immers: er is nauwelijks concurrentie. Misschien dat in de toekomst de maandbedragen omlaag gaan als er eindelijk eens een echte concurrent komt....
   
 4. Ach ja, en dan hebben we dat ook nog bij tijdschriften, de krant, omroepgidsen, de bioscoop, enz. enz. Ik ben alleen bang dat dat onbetaalbaar wordt als de reclame wordt geweerd. Ik zie het maar als een vorm van sponsoring en sla die troep maar gewoon over. Alhoewel ik uiteindelijk ook die reclame als consument toch ook weer betaal.
   
 5. Ik denk dat dit model van reclame wel gaat verdwijnen, het heeft nb niet echt veel zin. TV reclame is een doorn in het oog van bijna iedere tv kijker, dat moet de bedrijven zorg baten.

  Bedenk eens bij je zelf, hoe snel ren jij weg als het logo van de tv zender verdwijnt.. Of hoe snel zet je het geluid uit omdat het geluid van de reclames altijd veels te luid is. Echt een imago probleem eigenlijk..

  Het zal niet lang duren denk ik voordat reclame iets interactiefs gaat worden wat in het programma zelf verstopt zit.. We moeten even over de analoog/digitaal bult heen.. De oude techniek kan dit helaas niet, kortom het draagvlak is nog niet commercieel genoeg.

  Hoe vaak heb je het niet dat als je een film zit te kijken je een mega gave telefoon ziet.. Neem de matrix, de Samsung SPH-N270 was dat geloof ik en in de eerste film de Nokia 8110 van ome Neo.. Het is toch gaaf dat je dan de film stil zet, op zijn telefoon klikt en zegt " Doe mij er maar 1".. De eerste voorbeelden hiervan heb ik al voorbij zien komen, ware het niet in een pilot omgeving..
   
 6. Dan toch maar reclame-onderbrekingen want dat soort praktijken is helemaal onaanvaardbaar.
   
 7. Een PVR kopen is de oplossing.

  Ik spoel alle reclame 64x versneld door.

  Als een film om 20.30 begint kijk ik pas om 2100 uur .

  Reclame zal nooit verdwijnen ben ik bang.
   
 8. Dat soort zaken mogen ze van mij echt verbieden. Dat is pure manipulatie van je onderbewustzijn.
  Eigenlijk net zoiets als HSS. (Hidden Sound System). http://www.youtube.com/watch?v=NR9f00ju1sQ 8)

  Eric
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina