1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Opzeggen abonnement

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door rbos, 18 dec 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste mensen,

  Ik ben het zat. Sinds ik van X-lerate terug ben naar de Powerbundel is op de piekuren de snelheid erbarmelijk slecht. 300 tot 600 kbs.
  Er schijnt niets aan te doen te zijn.

  Ik ga over op een ander abonnementje na een jaar of 10 Multikabel.

  Hebben meer mensen de overstap in het hoofd?
   
 2. Ik zit ook te denken om over te stappen. Niet zozeer omdat ik de kwaliteit van Multikabel niet waardeer, integendeel. Maar Telfort lokt met z'n ADSL abbonnenemnt van 19,95. Tot 20 MB snelheid, ik vind dat nogal een verschil met mijn Power abbo van 47. Die telefonie doe ik ook zelf via VIOP dus heb ik ook niet meer nodig.
   
 3. Inderdaad, het gaat dan Telfort worden. Niet alleen voor de snelheid. Dat moeten we nog zien maar vooral omdat Multikabel niet in staat is om de problemen op te lossen.
  Vanmiddag zou ik terug gebeld worden omdat ik vertelde dat ik mijn abonnement zou gaan opzeggen.

  Niemand heeft gebeld. :oops: voor Multikabel. Weer een gemiste kans.
   
 4. Kijk en vergelijk: http://www.speedtest.nl/ADSL/

  Voor de meeste gevallen dus een overstap die weinig zin heeft als je een beetje snelheid wenst...
  En dan nog zijn dit testresultaten bij gunstige omstandigheden, in de praktijk dus regelmatig slechter.
   
 5. Ik moet dit recht zetten: Diegene die verzocht is mij te bellen had ik 's ochtends al gesproken dus het had geen zin om gebeld te worden. Status was al doorgenomen.
   
 6. Snelheden vergelijken op www.speedtest.nl is niet echt meer mogelijk overigens. Aangezien die site helemaal niet meer bijgewerkt wordt. Als je met een power-abbo gaat testen bijvoorbeeld accepteert hij de meting niet omdat het 'te snel is'. Hij verwacht nog steeds een veel lagere snelheid van Power omdat ze de specs nog steeds niet bijgewerkt hebben.
  Power is volgens speedtest.nl 5Mbit down en 1Mbit up.....
  Ook de test zelf deugt niet, een veel te klein testbestand waardoor je een enorme spreiding hebt.

  Een veel betere site om te testen is momenteel www.speedtest.net alleen kun je jammer genoeg niet resultaten vergelijken met nederlandse isp's
   
 7. Cees, je pakt denk ik het verkeerde, ga er maar eens heen en vul je postcode in, dit test niet je eigen verbinding, maar geeft plus minus aan wat je met ADSL zou kunnen halen.
   
 8. :wink:
   
 9. Ja, ik had die info gezien, maar had mijn twijfels of dit nog klopt. Vermoedelijk gebruiken ze dezelfde (oude) database waar de afstand tot de centrale uitgerekend wordt en daarmee de theoretische snelheid uitgerekend wordt. Telfort en Alice hebben op hun eigen site ook zo''n theoretische snelheid per postcode. Die kloppen aardig met deze. Dat zegt allemaal niet zoveel, want afhankelijk van de kwaliteit van het koper in de straat is je snelheid met ADSL soms dus veel lager. Je zou dan als je eenmaal op die site bent Providers met elkaar kunnen vergelijken, want daar is hij voor natuurlijk. En dan kom je bij Multikabel dus niet uit omdat alle tests die mensen met power doen, niet geaccepteerd worden omdat ze buiten het speed-window vallen omdat ze de abbo-speeds nooit hebben aangepast.

  Maar goed, zowel Telfort als Alice zijn tegenwoordig in een vrij groot gebied te krijgen en aanmerkelijk goedkoper. Je krijgt er verder wel veel minder diensten bij, maar als je die niet nodig hebt is het voor sommigen misschien toch aantrekkelijk om uit te proberen. De tijd zal leren of ze kunnen waarmaken wat ze beloven. Van Multikabel weet je dat over het algemeen wel.
   
 10. Je bedoelt digitale tv en digitaal bellen? Telfort heeft voor een 10tje onbeperkt bellen naar vaste lijnen.

  Op dit moment weet ik het niet meer.
  Van 2,5 mb/s naar 300-600 kb/s gezakt. Ik denk dat ik er alleen maar op vooruit kan gaan. En het kost toch 63 eurootjes per maand zo'n powerbundel van MK.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina