1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

nieuw tv en sommige kanalen zien er niet uit.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ict-boy, 11 dec 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het is nu wel zo dat de tv-zenders en kabelmaatschappijen aan zet zijn!
  Nederland is massaal overgestapt op LCD en Plasma van 80 cm en groter en gaat nu (terecht) klagen dat het beeld toch niet altijd je van het is! Ik vind Eurosport, waar ik 's winters graag naar kijk, in feite ook een drama als het om de beeldkwaliteit gaat, daar zullen ze nu toch echt wat aan moeten doen!
   
 2. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Tja Eurosport... :cry:
  De bitrate van deze zender(s) komt nauwelijks meer boven de 4 mbps uit.
  Leuk voor een flim of talkshow maar wat natuurlijk volstrekt onvoldoende is voor een sport kanaal!

  De oude analoge SAT aanvoer was dan gewoon stukken beter dan de "Digitale Kwaliteit" die we nu in onze huiskamers krijgen...
   
 3. dus het gaat besproken worden ?
   
 4. Is idd besproken, alleen het antwoord hebben we nog te goed omdat men een en ander eerst gaat navragen.
   
 5. Komen de notulen hier op dit forum of moeten we dan eerst lid worden en kunnen we dan een "geheim" hoekje van dit forum in ?
  Ik heb er niks op tegen om lid te worden maar wil wel weten of het iets bijdraagt aan de algemene kwaliteit van de service en zenderaanbod.

  Sorry als dit al is besproken hier, maar ik was gewoon benieuwd.

  Hans.
   
 6. Inderdaad hebben we daar niet veel over gezegd op dit forum. In z'n algemeenheid sluit dit forum aan bij de primaire doelstelling van de MGV het behartigen van de belangen van "alle" Multikabel abonnees. Dit forum is dan ook een platform dat bijdraagt aan de beeldvorming over MK. MK is, naar blijkt, ook erg gevoelig voor hoe we als klanten daar tegenaan kijken. Het komt regelmatig voor dat niet wij als MGV zaken aandragen, maar door MK zelf worden opgepakt.

  De MGV wordt gedragen door betalende leden, die puur om ideologische redenen het bestaansrecht van een MGV inzien. Juist omdat zij daar verder geen enkel "voordeel" bij hebben, hebben wij als bestuur gemeend daar toch enkele privileges tegenover te moeten stellen, zoals een nieuwsbrief en de volledige notulen van het overleg met MK. (Naast natuurlijk een stem op de Algemene Leden Vergadering). Wel worden de uitkomsten van het overleg niet aan de forumbezoekers onthouden, immers op de frontpage publiceren wij de "headlines" van het overleg en in de diverse threads zie je regelmatig een terugkoppeling.

  Onze kracht naar MK wordt gevormd door een combinatie van de grootte en inhoud van dit forum, onze betalende leden en de expertise waarover wij hierdoor kunnen beschikken. Dus hoe actiever en hoe meer leden....

  Een aspect dat je niet zal terugvinden, maar waar ik je kan verzekeren dat we behoorlijk "scoren" wordt gevormd door onze "conflict bemiddeling". Om privacy redenen speelt zich dat binnenskamers af. Helaas zien we niet altijd dat mensen die op dit forum een probleem aankaarten en geholpen worden, dit even terugmelden. Het zou voor de MGV toch een mooie reclame vormen.

  Je vraag of je lidmaatschap en dus of de MGV iets bijdraagt hoop ik hiermee impliciet te hebben beantwoord.

  Saillant is verder dat in ons jongste overleg MK heeft aangegeven na consultatie van de fusiepartners ook in de nieuwe combinatie graag met ons door te willen gaan. Op de aanstaande ALV zal deze vraag aan de leden worden voorgelegd. Op papier heten wij nog steeds een internet gebruikersvereniging. Via dit forum is dit in praktijk al uitgegroeid tot alle MK producten en nu zouden we ook voor een forse schaalvergroting komen te staan.

  Kortom werk genoeg aan de winkel. Als je hieraan wilt bijdragen of je invloed wilt doen gelden dan is een MGV lidmaatschap zeker op zijn plaats.

  Sorry voor dit lange antwoord, met wellicht meer dan wat je vroeg, maar ik zie dit als een mooi moment om de MGV weer eens te profileren.

  En oh ja, voor dat ik het vergeet, geven ook de notulen inderdaad een aardig beeld van behaalde successen, alhoewel ook daar niet alles in zal staan domweg omdat, om voor MK commerciƫle redenen, een klein deel zich afspeelt buiten iedere publiciteit. Aanvankelijk hadden we de stellingname "alles wat zich afspeelt tusen MK en MGV" willen we als bestuur naar onze achterban kunnen communiceren, buiten dan natuurlijk persoonsgebonden informatie. Het ontberen van dergelijke "bedrijfsgevoelige" informatie maakte ons als bestuur in het overleg toch wat "vleugellam" vandaar dat we dit principe hebben losgelaten. Dat wil nu ook weer niet zeggen dat MK ons van alle "MK in's en out's" op de hoogte brengt. :wink:
   
 7. Dank voor een uitgebreid antwoord en ik zou idd wel graag iets meer willen weten, zou je me een PB kunnen sturen zodat we offline iets kunnen bespreken?
  Bedankt voor deze (niet TE lange) uitleg/antwoord.
  Ik weet nu ook wat er wel en niet kan.
  Ikzelf ben nogal gauw 'op de kast' als organisaties als MK niet snel reageren op een klacht want ik heb dan altijd het idee dat ze het wel weten maar niet kunnen oplossen.
  Ik weet het want ook ik heb dat in mijn dagelijkse werk, soms gaat geld voor performance, waardeloos maar wel waar.

  Voor ik lid wordt en ook "iets meer" wil gaan doen wil ik ff iets meer weten, vandaar het verzoek voor een PB.
  Dank,
  Hans.
   
 8. Feel free. Aangezien ik geen antwoorden zonder vragen kan geven zou ik niet weten wat in een PB anders te geven dan de vele contactmogelijkheden onder mijn postings of via voorzitter@mgv.multikabel.nl (Mijn telefoonnummer ben ik zuinig mee :wink: )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina