1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

DVB-C Decoder met HDMI

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door realdaffy, 27 nov 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hey hallo, ik wil van CRT overstappen naar LCD, maar wil dan wel digitaal gaan kijken middels een HDMI aansluiting, zijn er SD of HD Decoders op de markt waarmee je het Multikabel signaal kan bekijken ???

  Ik heb al een HardDisk recorder met HDMI-interface, maar hier zit geen DVB-C tuner in, ik ben dus niet opzoek naar een PVR.

  Iemand een tip ?
   
 2. De enige met HDMI op dit moment is de (HD) Samsung H360. De nieuwste (na feb 2007) types of gemodificeerde oudere hebben een goed werkende HDMI poort. De oudere hadden daar problemen mee.
   
 3. Dat is lekker veel keus dan :)
   
 4. Welkom in de digitale wereld van Nederland.
  Het probleem is dat wij zo klein zijn dat bijna geen enkele digitale decoder maker een NL versie op de markt zet.
  Was onlangs in Japan en daar kunnen ze uit een hele muur vol met decoders kiezen, terwijl ook ALLE TV's daar met een ingebouwde decoder uitgerust zijn.
  Het aanbod is geweldig (meer dan 1000 kanalen) maar ja dat is ook een markt voor 1 miljard mensen, komen wij aan in NL met ons 16 miljoen.
  Het is gewoon een commerciele noodzaak dat iedereen in NL digitaal gaat, pas dan wordt het iets intressanter voor de set top box makers om meer producten op de markt hier te zetten.
  Dan zal ook de kwaliteit ten goede komen.
  Ik heb nu ook de Samsung360 uit arremoede moeten kopen, had veel liever de Scientific Atlanta gehad, veel betere kwaliteit en met alle extra's erop.
  Nog geen idee wanneer die komt.
  De thread hier op dit forum is dood daarover.
  Nou ja, ik zal verder niet meer frustraties hier uiten, het is niet anders, zelfs MK kan hier niks aan doen :-)

  Hans.
   
 5. Japan heeft "slechts" 127 miljoen inwoners. :wink: Valt dus wel mee.
   
 6. Het probleem is dat voor Nederland een aparte NL-versie nodig is, omdat standaard decoders met een CI interface door de kabelaars geblokkeerd worden. Als ze de standaard zouden ondersteunen, en standaard Irdeto2 gebruikten, of desnoods een eigen CAM op de markt brachten, zou elke standaard DVB-C decoder hier werken.

  Hier kan MK (en Casema, en @Home, en....) dus zekere wel wat aan doen. Maar ze willen de decoder markt gesloten houden.
   
 7. Je hebt gelijk, ik was in de war met China, maar toch is het heel wat meer en ze ontwikkelen bijna alles daar voor de lokale markt.
  Daarna moet alles aangepast voor de US, UK, en europese markt, NL is dan een van de kleinste en komt ook meestal als laatste aan de beurt.
  Hans.
   
 8. Scien tific Atlanta heeft nu dus apparaten voor alle markten (ook NL) en is er klaar voor dus ik snap niet waarom die nog niet hier verschijnt.
  Hans.
   
 9. Blijkbaar is hij nog niet klaar, want Casema doet nog steeds test met deze ontvanger. In de loop van 2008 zou hij dan op de markt komen.
   
 10. Ik zal eens bij SciAtl informeren, volgens mij hoorde ik vorige maand al dat ie klaar was....voor NL.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina