1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verdere harmonisering Casema, @Home en Multikabel

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Bozzo, 8 nov 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Huh? Ik heb nog geen vogelpoep of sneeuw uit m'n schoteltje hoeven scheppen hoor (schotel staan in NL te rechtop daarvoor), en alles bij elkaar kostte het 50 euro...met ontvanger :P
  Ok, dat is alleen voor FTA met een ontvanger die al niet meer gemaakt word, maar het werkt. Ik kijk er alleen naar Astra 2 mee (BBC en ITV) maar ga in de toekomst waarschijnlijk over naar alles op de schotel.
  Dit is wel even duur in aanschaf, maar de abbonementen zijn goedkoper, met als 1 hekel punt, geen belgische kanalen. (en zelfs MET ben je nog goedkoper uit per maand)


  Overigens deel ik je mening over digitenne hoor :)
   
 2. Ik voel mij dus gedwongen om over the stappen naar het "Totaal"pakket omdat o.a. 101TV niet meer te bekijken valt.
  Wat ik ronduit schandalig vind, als je over "Totaal"pakket spreekt, moet je ook het totale pakket aanbieden.
  Dat de Turkse zenders etc. er niet bij horen is nog tot daar aan toe maar het is echt belachelijk dat de HD zenders er nu niet bij zitten.
  En nog eens 5 Euro per maand extra te betalen voor zenders welke reeds digitaal worden aangeboden gaat mij net iets te ver.
  Ik vraag mezelf dan ook af of er mensen zullen zijn die daar echt 60 Euro per jaar voor over hebben.. :?
   
 3. Precies, heb ook al wat jaren een FTA DVB-S receiver op Astra 2/Eurobird staan. Nog nooit de schotel hoeven schoonmaken of last gehad van sneeuw.
  Wel GRATIS Zone Reality, Zone Reality Extra, Zone Horror, Zone Thriller, Sky News, Aljazeera international, Travel Channel, CBBC/BBC3 Cbeebies/BBC4, enz enz...
   
 4. Thanx 4 de info. :wink:


  Het gaat hem denk ik om het feit dat er weinig tot geen geen geld komt van de overheid om de overstap naar HD te subsidiëren, waar tegenover staat dat de zenders veel bandbreedte kosten. Mensen die nu al in HD willen kijken zullen dat dus grotendeels zelf moeten bekostigen.
  Ik weet nog dat digitale TV er net was, toen hadden we iets van 15 zenders voor 4,95. :wink: Staat dus niet in verhouding tot wat we nu hebben. Maar omdat er nu veel massaler gebruik van gemaakt wordt kan Multikabel het ook goedkoper aanbieden. Daarom zou ik er ook niet om treuren als analoge TV snel afgeschaft wordt. Dat zou de kwaliteit en betaalbaarheid van digitaal een stuk verbeteren. :wink:
   
 5. Ik vraag me af hoe het nu precies zit met de toekomstige bijdrage van de smartcard. Is het zo dat echt alleen bij bundels de eerste gratis blijft want op dit moment hebben wij geen bundel maar wel alle producten die in de bundel zit dus telefonie/internet/digitale tv totaal pakket.
   
 6. Ja, inderdaad alleen bij bundels is ons verzekerd. Helaas is de website van MK niet bijgewerkt, dus daar kan je geen uitsluitsel vinden.
   
 7. Hoewel de woordvoerder Gradus Vos van Casema gequote wordt op andere websites en hier over zegt:
  Dus of het alleen voor bundels, of ook voor mensen met Xtra of alleen telefonie erbij zal gelden wordt nog even afwachten.
   
 8. Ik meen me niet te herinneren dat je bij een bundel het totaal pakket krijgt???
  Is dit weer iets nieuws of een misverstand?
   
 9. Misverstand met het lezen van wat ADDG schreef :wink:

  Die bedoelde het "totaal pakket van telefonie/internet/tv", dus niet het digitale tv pakket met de naam "totaal pakket".
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina