1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen Ned1 Ned2 en vastlopers

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door joopcarn, 6 okt 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik wou hier wat vragen ik woon in zuid-scharwoude en heb sinds de veranderingen van multikabel digitaal geen ned1 en ned2 meer ook lopen andere zenders vaak vast
  ook zie ik de e melding veel langer dan voorheen
  Als je op de site van multikabel lees dan zeggen ze dat na een nieuwe instalatie van de decoder de problemen weg moeten zijn maar heb alle gedaan en niks helpt wordt er wel een beetje droevig van.
  Wie heeft dezelfde problemen nu nog steeds??

  vr gr joop
   
 2. Welke ontvanger heb je daar?
  En heb je echt nooit nederland 1 en 2 ?
   
 3. Geen Ned 1 Ned 2 en vastlopers

  Ik heb de samsung DCB-P850R heb al de stekker er een aantal minuten uit gehad opnieuw installatie gedaan en heb de laaste update van de spoftware maar helaas blijft pet ik zie ook dat het BER getal bij de zenders die problemen geven oploopt tot soms wel 500 terwijl bij de goede zenders dit getal 000 is ga maar een bellen met mijn vrienden van Multikabel maar zal wel weer een standaard antwoord krijgen.
   
 4. Re: Geen Ned 1 Ned 2 en vastlopers

  Het standaard antwoord wat je gaat krijgen is:
  - Controleer je kabels en je aansluiting.

  En dat zou ik ook als eerste even checken. Want wat je beschrijft is niet een generiek probleem wat iedereen heeft op dit moment. Het lijkt mij zoals je het beschrijft dat het signaal van de stream waar nederland 1/2/3 op zitten niet goed is bij jou. Of er zit storing op. Of je ontvanger is defect, maar dat laatste is het minst waarschijnlijk.
  Probeer je ontvanger eens met een andere kabel direct aan te sluiten op je kabel-tv aansluitdoos en kijk of je probleem dan opgelost is en probeer er daarna achter te komen wanneer het optreedt. Kan ook nog instraling van DECT telefoon of andere draadloze zaken in de buurt van je TV zijn bijvoorbeeld. Als het een probleem op het signaal was, had niemand dus nederland 1/2/3 in jouw regio via DTV en dat lijkt me niet erg waarschijnlijk. Check eventueel even bij je buren waarvan je weet of die ook digitale TV hebben.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina