1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wanneer HD PVR's beschikbaar?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door remyz, 27 sep 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik overweeg om over te stappen op digitale televisie. Nu heb ik hier en daar op fora gelezen dat kabel maatschappijen schijnen te testen met HD PVR's en in Duitse bladen heb ik aankondigingen gelezen van het verschijnen van deze apparaten.

  Heeft iemand (inside?) informatie over wanneer dit soort decoders op de Nederlandse markt verschijnen en nog belangrijker, wanneer ze ondersteund gaan worden door de kabelmaatschappijen? Zou het binnen, zeg, 3 maanden zijn of zou ik rekening moeten houden met veel langere wachttijden?

  Ik zou het namelijk zonde vinden om nu een decoder aan te schaffen om er vervolgens over een maand of wat misschien achter te moeten komen dat er veel nieuwere technologie te krijgen is.
   
 2. Medio volgend jaar komt er een HD PVR geschikt voor video-on-demand beschikbaar. Casema gaat daar binnenkort mee experimenteren. Zie ook dit forumartikel.

  Of er ook gewone HD ontvangers met PVR op de markt komen is mij nog niet bekend. Misschien dat andere lezers weten of er iets gaat komen. Voorlopig kun je voor HD alleen de Samsung 360 krijgen.
   
 3. Er zijn nog veel problemen met HD-PVR's.
  Daarom duurt het zo lang voordat ze eindelijk op de markt komen.
  Bedrijven als Topfield en Dream hebben aangekondigd met een dergelijk apparaat te komen maar de lancering is steeds uitgesteld.
  Ik zou zelf in ieder geval wachten totdat gebleken is dat ze foutloos werken.
   
 4. Duidelijk. Dat wordt dus binnenkort een Humax 9200 kopen :-)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina