1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

E48 en E52 geen signaal

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ict-boy, 24 sep 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Word er langzaam moedeloos van, meerdere keren in de week bovengenoemde meldingen op SBS6,Boomerang en andere kanalen.
  Bellen met de heldesk krijg je steeds te horen: uw signaal is prima daar ligt het niet aan. u moet decoder Humax fox C terug naar de fabrieksinstellingen zetten en daarna alles opnieuw installeren. Dit helpt voor een paar dagen en dan weer het zelfde gezeik. Ik word het langzaam zat. Analoog was nooit gedoe en had ik nooit dit soort problemen. Als we zoals vanavond sbs6 willen kijken zijn we genoodzaakt boven op onze oude tv te kijken, waar gelukkig nog analoog signaal op zit. Morgen als ik tijd heb zal ik nog eens met multikabel bellen en vragen wat ze er aan gaan doen. Word het echt langzaam zat.
   
 2. Op welk frequentieblok zit SBS6 en de andere zenders die je noemt ??
   
 3. weet ik veel is dat belangrijk dan?
  Het moet het GVD gewoon doen.
   
 4. Het zou ook een defect in je ontvanger kunnen zijn natuurlijk. Als het aan het signaal zou liggen zou je denken dat alle mensen dezelfde problemen zouden moeten hebben. (in ieder geval met hetzelfde type ontvanger in jouw gebied). Wat jij beschrijft klinkt niet als iets wat meerdere mensen gemeld hebben namelijk, dus lijkt het in eerste instantie niet op iets wat "in de uitzending zit".

  Het zou ook nog een storing in je huis-installatie kunnen zijn, waardoor je op 1 kanaal last hebt van een storing. (op 1 kanaal zitten meerdere zenders, vandaar dat die vorige vraag niet zo vreemd was) SBS en Boomerang zitten niet op dezelfde frequentie (transportstream) maar wel op een kanaal in de buurt. Welke andere zenders hebben dit probleem?

  De enige manier om dat uit te sluiten is om jouw ontvanger eens te proberen bij iemand anders thuis, en/of een digitale ontvanger van iemand anders bij jou thuis.
   
 5. als ik het weer heb zal ik wel een lijstje maken en die posten.
  Zal vast van het weekend weer raak zijn, nu doet sbs6 het wel maar boomerang het niet.
   
 6. Ik heb hetzelfde. Alleen ik krijg een paar keer per week de melding E52 geen signaal en dan kan ik doen wat ik wil maar geen beeld. Het enige wat ik kan doen is ongeveer een half uur - uur wachten en mezelf opvreten en dan is het opeens allemaal weer terug. Erg fijn als dat gebeurt tijdens Argentinie - Brazilie. Dat k-kastje ligt binnenkort in de kliko.
   
 7. :!: Voor ex Casemagebruikers blijkt na de opwaardering van de systeeminstellingen van de Samsung DCB H360R de frequentie te zijn gewijzigd in 372.000 (was 356.000) en het netwerknummer moet van 1111 worden veranderd in 5555 en dan gaat alles weer lopen. Dit moet je dus veranderen in het menu. Het schijnt nu op de ziggo site te zijn opgenomen, maar misschien heeft er iemand iets aan mijn bijdrage. Groeten uit Leiden, Anne
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina