1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet verbindingsproblemen met power abonnement

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Voortvander, 20 sep 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beetje overdone die reactie van jou. Ik kan mezelf voorstellen dat je de pest in hebt, maar om nu meteen na 8 jaar tevreden gebruik? over te stappen als het even niet lukt.... De HD moet eerst wel de kans krijgen om het e.e.a. in kaart te brengen m.b.t. jouw problemen.

  Overigens denk ik dat je nog wel eens met weemoed aan 'de kabel' zal terugdenken als je ADSL hebt.
  Als je niet nabij een centrale woont kunnen die al helemaal niet de max. snelheid garanderen.

  Maarreh..... succes met je besluit. :!:

  Mvg. Eric
   
 2. Bedankt allemaal. Ik denk enkel niet dat ik alleen dit probleem heb in mijn postkode. Mijn buurman gisteren gesproken en die heeft ook Power maar ook digitale TV en bellen. Ik zag gisteravonf bij hem dat zijn digitale TV blokjes en bevroren beelden had rond dezelfde tijden als dat ik die vertragingen had. Hij doet alleen chatten en e-mailen (kinderen dus) en die haden ook wel eens dat ze opnieuw moesten inloggen.m Toevallig he. De buurman opgejut dat ie storingen moet melden anders blijft het zo.

  Van een andere vriend uit PK 2135 JR hoorde iik dat die ook zijn modem regelmatig moest resetten. Ook mijn zoon zijn vrondin uit 2134AK vertelde hem dat zij thuis 's avonds wegvallende verbindingen ervaarden. Maar niet zo vaak dat het modem gereset hoefde te worden.

  Ik ga dus een maand of twee paralel draaien. Ik heb tenslotte nu twee routers. Ik ga met MK twee PC's lzoons) laten lopen en met de ADSL (zal wel iest over BBNed worden met max 6Mbit down 1Mnbit up) twee andere (werk via VPN met e-mail en kode downloads en en familie pc met voornamelijk e-mail. Dit voor 1 maand. Daarna switch ik de boel om en ga nog een maand de boel bekijken.

  Voorlopige startdatum: 1 februari 2008 ik laat wel weten hoe het gaat
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina