1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aanvraag

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door RJMulder, 19 sep 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. nou de samsung DCB-B270R bevalt als volgt

  totaal cijfer een 7 na nu 1 maand gebruik.

  1x vastloper gahad geen geluid meer op alle zenders
  (zender herinstall gedaan en opgelost)

  Beeld redelijk goed cijfer 8 geef ik dat.

  inschakelen toestel duurd erg lang, na op de power knop te hebben gedrukt gaat hij pas aan na een seconde of 5.

  De bij geleverde afstandsbediening is erg slecht, zwaar ondermaats eigenlijk.

  (je moet erg precies richten om de unit te bedienen en niet te ver er van af zijn).

  gelukkig zit op me afstandsbediening van mijn Denon AVR-4306 ook een decoder bediening met leer functie dus die gebruik ik nu ook voor de decoder en ddat gaat veel beter.

  nog een minpunt is dat er geen analoog tulp uitganf aanwezig is voor het geluid, alleen optical output aanwezig, Ik weet niet eens of ze betaal baar zijn optical cableĀ“s van een meter of 10 lang. beetje minder dus.

  vet plus punt, het zappen door de kanalen gaat razend snel moet je alleen niet de kanaal nummers in toetsen want dat moet je zelf dan ook heel erg rap doen indien het 3 cijfers betreft.

  verder een redelijk simpel ding, setup was ook binnen 10 minuten gedaan inclusief aansluiten.

  Dit kastje gaat straks mooi naar de slaap kamer,

  ga toch voor de Humax PVR-9200 of een nieuwer type straks met HDMI aansluiting. decoder via HDMI naar mijn AVR-4306 en via HDMI naar mijn scherm eventueel upscaled naar 1080i.
   
 2. Vorige week nokten Film 1 en Sport 1 er mee (Preview verlopen melding) en sinds maandag nog een aantal (buitenlandse) zenders. Dus de preview van een maand duurt bij een aantal zenders maar 2 of hooguit 3 weken? Heb em (zie eerder bericht in deze topic) sinds 27 september en ook gelijk die antwoordkaart op de bus gedaan.
  Verder bevalt deze Humax IR-fox C erg goed, geen problemen, is een keertje vastgelopen op een zaterdagavond maar even later deed ie het weer.
  Ik dacht eerst dat het zwarte vlak op de voorkant een display was maar dit schijnt toch niet zo te zijn of is het display stuk?
   
 3. Nee dat "display" laat niks zien, is altijd een zwart plaatje.

  Had je gebruik gemaakt van een bijzondere aanbieding? Het is namelijk altijd een preview van 2 weken anders.
   
 4. Aanbieding? Goeie vraag... Heb de aanvraag halverwege augustus gedaan en misschien dat die maand preview wel die actie was. Ben naar powerbundel gegaan omdat het prijsverschil met Power internet + analoge tv toch heel klein was. Ik dacht dat het een maand was, die geluiden heb ik opgevangen. Vreemd, de discoverynetten, tekenflms en sex doen t nog en ik heb alleen t basispakket als extra aangegeven dus ik verwachtte dat ik alleen die zenders over zou houden. Het zal wel een soort overgangsweek zijn de zenders die het niet doen mis ik niet maar ik vond het wat vreemd en misschien dat er meer mensen zijn met hetzelfde verschijnsel.
   
 5. Over de decoder klopt het plaatjes verhaal denk ik wel idd :)

  Als ik mij niet vergis was de toen lopende actie een maand lang het pluspakkket extra, ik weet niet hoe ze dat dan nu hebben verpakt.
  Film1 en Sport 1 vielen toen in elk geval ook na 2 weken er al af. (Helaas had ze toen ook graag wat langer gehad :wink: )
   
 6. Ik heb woensdag ook mijn decoder binnengekregen, een Samsung. Installeren was een eitje, en hij bevalt eigenlijk uitstekend. In ieder geval nog geen vastlopers o.i.d. gehad.

  Ik heb meteen de klantenservice gebeld voor de Sport1-aanbieding, en daar zeiden ze dat Film1/Sport1 twee weken gratis te zien is. Dus ik bel over een week of 2 nog wel eens om vanaf dan aan de actie mee te doen.

  Verder stond op de antwoordkaart dat het totaalpakket een maand lang gratis te zien is, dus ik zie wel welke kanalen in de komende weken op zwart gaan...

  Ik dacht trouwens dat ik goede analoge ontvangst had die niet veel beter zou kunnen, maar het digitale signaal is toch nog een stukkie strakker!

  Ik ben blij. :D :D :D
   
 7. Dat klopt, maar dat is wat anders.
  De eerste 2 weken kan je altijd kijken totdat de E19 melding komt. Die tijd is dan ook bedoelt om je smartcard te laten registreren en wordt de freeview genoemd.
  Als je de kaart hebt laten registreren gaat de preview periode in die Multikabel geeft, die is ook 2 weken.

  Als je het dus handig aanpakt heb je een maand alle zenders, en anders maar 2 weken...

  Ik heb echter het vermoeden dat wat dhr Mulder heeft ingevuld aan de hand van een actie is geweest. (dont shoot if im wrong)
   
 8. als je je kaart in winkel hebt gekocht en je zet alles aan dan heb je idd 2 wkn alle zenders, alleen kan mk daar niets mee doen, dit staat gewoon op de kaart.
  de ene keer doettie het 2 wkn. de andere keer 12 dgn.

  De kosteloze periode (freevieuw) die je van MK krijgt is een maand lang alleen totaalpakketzenders gratis, verder geen premiumzenders.

  Als je een decoder bij een actie neemt van MK loopt het dus vaak zodat je dus je maand kosteloos totaalpakket hebt, maar die 2 wkn. inclusief premiumzenders van de kaart zelf daar in.
  dus 2 wkn alles 2 wkn totaalpakket nog, totaal 1 maand.

  als je dus echt handig bent heb je dus 2wkn alle zenders en 1 maand alle totaalpakketzenders.
   
 9. Sinds wanneer is dat dan? voorheen was dat alleen bij speciale acties het geval namelijk...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina