1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Informatie over Digitale TV via PC

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door TijsvB, 3 sep 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste MGV leden,

  Ik ben sinds een half jaar ongeveer in het bezit van een mooie PC met windows XP Mediacenter (tijdje vista geprobeert, maar is niet stabiel genoeg) en kijk ook digitale TV via deze tv middels het programms DVB Viewer. Als apparaat heb ik een FireDTV decoder, met een mooie CAM erin voor m;n smartcard.

  Nu ben ik na de signaalwissel vorige week (27 op 28 aug) een beetje in de knoei geraakt met mijn zenders en moet ik handmatig dingen toevoegen en heb ik redelijk wat errors.

  Dit heb ik reeds aangekaart in het andere topic van Archie, over signaalproblemen, maar de reden voor deze post is eigenlijk: ik mis wel wat informatie over dtv kijken via pc! Nu zijn er wel andere fora op het wereldwijde web, maar het zou toch fijn zijn als vanuit multikabel ook ondersteuning wordt geboden. Ook op deze site zie ik bar weinig informatie (misschien slecht gezocht).

  Zijn er veel mensen die kijken via PC? Mensen met problemen? Met oplossingen? Mijn grootste probleem is eigenlijk nog de compatibiliteit van Mediacenter met DVB-C, dat is volkomen r*k. Iemand hier ervaring mee?

  Graag zou ik hier informatie over delen met anderen!
   
 2. hmmm... nee die heb ik over het hoofd gezien 8O mijn excuses! ik ga het allemaal doorlezen!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina