1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

nieuw modem maar geen verbinding

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door sjoerdhhw, 2 sep 2007.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Mijn ouders hebben zon nieuw modem gekregen.

    aangesloten geen internet.
    volgende gedaan
    helpdesk gebeld =nieuwe modem gekregen.
    aangesloten
    geen internet.
    computer van boven naar beneden gehaald, reden utp kabel niet goed.
    weer geen internet.
    Mijn eigen laptop opgehaald en ingeplugd wel internet.
    Kreeg toen het idee netwerkkaart kapot, nieuwe gehaald.
    weer geen internet.
    nieuwe netwerkkaart in ander slot geplaatst
    weer geen internet.
    mijn laptop toen aangesloten op computer, en netwerkkaart gaat wel
    knipperen.

    weet het niet meer, iemand nog ideeen?

    mischien modem weer stuk.

    iemand ideeen?
     
  2. uit het feit dat als je je laptop op de modem aansluit en wel internet hebt, moet dus de fout bij de pc liggen. dan ga je fouten elimineren. A. nieuwe pc? met Vista. dan Vista de netwerkverbindingen laten herstellen/diagnose laten stellen. XP? netwerk kaart software matig verniuewen/pc uit en opnieuw netwerkaart laten zoeken. verbindingen trachten te maken. oude pc? cookies verwijderen etc. firewall checken etc etc
    wel dezelfde utp kabel gebruiken als bij je laptop
    succes
     
  3. ik heb ook al windows compleet nieuw erop gezet,
    ivm firussen en de rest van dat gedoe, om de pc uit te sluiten.

    oftewel ik snap het niet meer, dacht alles te hebben gedaan :D
     
  4. Welke Windows versie zit erop?
     
  5. Werkt het stappenplan ook niet?
     
  6. :D :D :D :D :D :D :D

    net even een nieuwe netwerkkabel geleend en
    wat denk je, nu doet ie het wel.

    of er zat bij multiweb wat verkeerd??????
    of het lag toch aan die kabel 8O

    Maar de grootste vraag is waarom deed mijn laptop het wel op die kabel??

    Die kabel heb ik net met veel plezier in zeeeeer kleine stukjes geknipt.

    bedankt voor de hulp / snelle reacties

    sjoerd
     
  7.  
  8. Ah,

    De ene PC heeft een autosencing poort de andere niet! Je hebt een crosskabel gebruikt, terwijl je een straight nodig had.

    De ene pc kan daar wel mee overweg, de andere niet..

    Thomas
     

  9. Daar is inderdaad wel het laatste waaraan je denkt bij genoemd probleem, toch?

    met groet, van die andere
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina