1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijziging DTV netwerk van start op 13/14 augustus

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door CeeS, 11 aug 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste Godert,

  Ja en nee eigenlijk. HD1NL is een combinatie van HD1 tussen 16:00u-18:00u en EXQI tussen 18:00u en ergens vroeg in de ochtend. Multikabel zendt reeds geruime tijd HD1NL uit, dus dat is niet veranderd na de omzetting.

  Met vriendelijke groet,
  Eric.
   
 2. En om het helemaal goed te zeggen: we zenden HDNL uit en dat is een cominatie van HD1 en EXQI.
  Door je melding is in ieder geval een trigger uitgegaan om de website nog eens goed te bekijken. Daar staat het niet helemaal goed in en dat zal snel aangepast worden.

  groet,
  Eric.
   
 3. hier ook alles goedgegaan na op beide decoders een herinstallatie te hebben uitgevoerd.

  Op mijn samsung 850 pvr wel een probleem want tijdens het zappen van de ene zender naar de andere word de epg niet weergegeven en de tijd. Zal vanmiddag nog is even kijken of het probleem zichzelf heeft opgelost. EPG is stukke minder geworden. Voorheen 4 dgn nu nog maar 2 dgn.

  16.03 update: na mijn decoder weer opnieuw te hebben aangezet is het probleem van de missende epg tijdens het zappen verdwenen. Alleen rtl7 geeft een zwart beeld bij mij. Even afwachten en anders nog een nieuwe installatie uitvoeren

  17.00 update: rtl7 vertoond ook weer normaal beeld.
   
 4. Beste Eric,

  Dank je wel voor je feedback. Dit wordt zeer gewaardeerd.

  groet,

  Godert
   
 5. Ik zie dan ook de zenders die ik niet heb bij Casema. Alleen als ik ze aanklik, dan krijg ik "Geen signaal", omdat het control signaal dat voor Multikabel bestemd is, schijnbaar andere frequenties meestuurd.

  De EPG kan ik ook uitlezen. Zie hier weinig verschil in.
   
 6. Dit is nauwelijks een verrassing te noemen natuurlijk, maar niet erg netjes van Multikabel dat ze dit "per ongeluk" zijn vergeten te vermelden in het lijstje met merkbare gevolgen in de brief. Deze verslechtering is staat haaks op de opmerking "Wij willen u nu en in de toekomst goed van dienst zijn", dus zullen ze er wel voor gekozen hebben om dit niet te vermelden in de hoop dat zo min mogelijk klanten het door hebben.

  Nu de aap uit de mouw is hoop ik dat ze dit nog corrigeren in de mailing voor de volgende regio.
   
 7. Beste JeFFJuH

  Dat klopt, je ziet de kanalen (naamgeving en nummer) en de epg, echter niet de content. Ofwel het signaal is niet zichtbaar. Het niet zien van de daadwerkelijke content heeft overigens meer te maken met het niet bekend en geregistreerd zijn van je smartcard bij MK omdat je klant van Casema bent.
  Dat is allemaal nog niet gekoppeld. De netwerken al wel.

  met vriendelijke groet,
  Eric.
   
 8. Ik weet niet hoor. Maar bij mijn Panasonic decoder die ik net heb gereset zie ik bij de meeste zenders toch echt 3-4 dagen EPG informatie. En ook geen afgekapte info.nIn ieder geval veel meer info dan ik vroeger kon lezen.

  Al vind ik de info van TMF Party wel heel indrukwekkend: "Muziek". Hehe :P.

  Ik vind de nieuwe indeling stuk prettiger. Alle zenders per categorie/taal op volgorde :). Vind ik een stuk logischer dan ene muziekzender op 25 andere op 31 en andere in de 80. Nu is alles van 151-165 ofzo muziekzenders :).

  Ik heb overigens die brief (nog) niet ontvangen... en woon in de Haarlemmermeer gemeente... Heb dus wel het nieuwe signaal. Gelukkig dat ik dit forum in de gaten houd. Andere mensen staan nu dus gewoon op zwart...
   
 9. Ik heb via "guide" de hele lijst van boven naar beneden doorgelopen. Ik zal strx nog eens kijken. Wie weet zat mijn EPG meteen al vast. De situatie lijkt me trouwens al weer anders omdat ik u niet hoor klagen over vastzitten van de update van de EPG.
   
 10. Ik had dus eerst gereset, omdat ik zwart beeld had.
  Freq 514
  en die andere op 8888

  Daarna heb ik 1voor1 gezapt. Soms leek die te blijven haken, dan weer teruggezapt, en dan langzaam aan weer verder. Uiteindelijk zag het er allemaal netjes uit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina