1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijzigingen specificaties internet per 1 september 2007

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door LambiK, 26 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. zal is alleen 1 pc rechtstreeks in het modem zetten en kijken wat dat doet maar ik heb een netgear router en het lijkt mij sterk dat deze het niet aan kan.
  Ik kom er nog op terug.

  En het is helemaal van de zotte dat als multikabel op papier al aangeeft dat de snelheid van xTra SUPER wordt dat ze dit dan niet nakomen!?!?!?
   
 2. Ben het hier helemaal mee eens!!
   
 3. Power:

  Huidig tot 31 aug 2007
  Per 1 spt 2007


  Snelheid in kbps:
  7000/1024
  12000/1500
  Mailboxen:
  5
  10
  Mailbox MB:
  100
  250
  Homepage:
  100
  250
  Kosten:
  64.95
  63.50

  Telefoon:
  2.4 cent per minuut ongeacht lokaal/nationaal of piek/dal

  Qua kosten gaan we er dus 1,45 op vooruit.. (17,40 per jaar) Geen slechte zaak dus..
   
 4. Power gaat er (gelukkig) stevig op vooruit. De downloadsnelheid kan me momenteel niet zo vreselijk boeien, maar aangezien ik momenteel druk bezig ben met een eigen webservertje interesseert de verhoging van de uploadsnelheid me des te meer.

  Jammer dat het snelste abbo geen snelheidsverhoging krijgt. Als daar de upload naar (ongeveer) 4 Mb was gegaan, was ik overgestapt. Nu blijf ik voorlopig nog maar even gezellig op Power. 8)

  Al met al is /me al jaren een tevreden Multikabeler...
   
 5. Ja, het is eigenlijk iedere keer als MK zijn snelheden verhoogt.. De ene wil zus, de andere wil zo.. Die gaat downgraden om de prijs, die weer voor de snelheid.. Dat xl-erate eruit gaat kon je eigenlijk al een beetje aan zien komen. Ik ga ervan uit dat MK dit goed oplost..

  Zo heb ik al menig discussie gehad met mensen over dit soort dingen, je krijgt er gratis snelheid bij.. Net als een aanbieding 3 voor de prijs van 2.. Er zijn mensen die er dan 2 kopen en de 3de niet meenemen.. Omdat die zogenaamd niet nodig is.. Ach, ik maak me daar niet druk meer om..

  Het is jammer dat xtra nog niet doorgaat, maargoed dat heeft ook zijn redenen.. En wat niet is kan altijd nog komen natuurlijk..
   
 6. Nou ik ga mooi downgraden, heb nu Power en zie Family wel zitten met een voordeel opjaarbasis van € 162,60 op jaarbasis en dan houdt ik vrijwel dezelfde snelheid als ik nu met mijn power abonnementje heb :D
   
 7. ja zo ken ik er nog 10, maak er gewoon meer upload van, met 5mbit zou ik al blij zijn en die 5 piek betalen...
  nu is het gewoon bagger.
   
 8. Nou ja bagger ..... overdrijven is ook een vak hoor. .......
  Je hebt toch nu 2Mbit upstream met je Xtra?

  Noem me 1 ADSL of Kabel provider die op dit moment 2MBit upstream levert behalve Xtra van Multikabel ??

  Qua upstream zit Multikabel nu al veel hoger dan elk andere provider, de meeste ADSL providers komen niet boven de 1MBit.
   
 9. ik vind het belachelijk dat ik meer moet betalen en er niets functioneels voor terug krijg, de prijs is al aan de hoge kant (Chello: 59,95 incl gratis telefonie, ook 2mb up), de verbinding is regelmatig minder of zelfs helemaal weg etc. etc.) en na zo'n mooie belofte krijgen we niks, ja meer homepageruimte joepieeeeeeee, van mij mag dat er helemaal uit, als ik daarmee 10 euro bespaar...

  Het modem kan 48mbit aan, de lijnen zijn 48mbit voor wat ik begrepen heb dus waarom kan het niet omhoog? Nu knijpen ze de boel dicht... Ik vind het gewoon een enorme kutstreek, ons abonnement is meer dan een jaar lang het duurste van Nederland geweest en toen we eindelijk een magere prijsverlaging kregen was ik redelijk optimistisch, nu is het dus weer bagger, duur, etc.
   
 10. Het is jammer dat xtra nog niet doorgaat, maargoed dat heeft ook zijn redenen.. En wat niet is kan altijd nog komen natuurlijk..

  Als jij dan even de redenen uitlegt Thomas ,dan worden we misschien wat vrolijker.
  Misschien een tip naar de MGV toe,houd toezeggingen van MK voor jullie,dan sta je ook niet in je hemd.
  In het verleden waren de toezeggingen ook al niet echt betrouwbaar.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina