1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijzigingen specificaties internet per 1 september 2007

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door LambiK, 26 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik kreeg vandaag ook die ongelooflijk debiele brief. 5 piek per maand meer (60 euro per jaar) voor wat meer mail. Ik gebruik die mail niet eens en die homepage ook niet, heb ik mijn eigen server voor met 500GB ruimte.

  Ik had toch wel wat meer upload verwacht, die 2mbit is echt een aanfluiting in vergelijking met de 1,5 die Power nu krijgt, maak er dan in ieder geval netjes 25/10 van ipv het schamele 22/2.
  Ik heb dit abo genomen vanwege de uploadsnelheid die toen, een paar jaar geleden, echt fenomenaal hoog was. Nu is het ruimschoots achterhaald.

  Zou het zin hebben om allemaal een bezwaarbrief in te sturen? 60 euro meer betalen voor niks is wel heel erg jammerlijk... En dan niet weer over die telefoon beginnen want dat is een bundel, ik praat nu puur over internet alleen. Het is ook al van de zotte dat ik 15 euro per maand moet betalen voor analoge tv ook al zou ik die niet gebruiken, komt neer op 85 euro per maand om te mogen internetten op 22/2, hoe krom is het...
   
 2. gratis download

  Bel maar op, dan hoor je het meteen dat het gratis is.
   
 3. Niet correct, er bestaat geen bundel met het 'extra' abonnement, alleen combinatievoordeel... Als er een bundel was geweest had ik die al gehad :wink:
   
 4. Multikabel heeft ons vandaag laten weten dat de aangekondigde snelheidsverhoging voor Xtra voorlopig niet ingevoerd zal worden. Dit in tegenstelling met wat Multikabel ons tijdens het overleg op 18 juni liet weten.
   
 5. Ja okee jammer, neem aan dat deze snelheid verhoging misschien eind dit jaar nog komt of is daar nog geen duidelijkheid over, begrijp nu wel dat ze geen uitspraken gaan geven na deze misstap tegenover mgv en de xtra klanten zoals ik, nou ben ik en meerdere 1 van de eerste die xtra namen toen het ooit als pakket aangeboden werdt, maar als ik goed nadenk is dit wel vaker richting xtra gebeurt dat we mis van het luik hadden
  we wachten het rustig af pff, de mogenlijkheid om te downgraden is wel aantrekkelijk.

  Johan2
   
 6. Ik zag in het artikel op de start pagina dat de MGV nu ook de bevestiging heeft gekregen van Klantenservice dat een gratis downgrade mogelijk is:

  Is dit nog bevestigd door het management van Multikabel en is er een er een eind datum gesteld aan dat aanbod voor een gratis downgrade?
   
 7. Nu het toch afgeblazen is ben ik eigenlijk wel benieuwd wat de nieuwe snelheid van het X-tra abonnement was geworden als Multikabel de toezegging wel was nagekomen.
   
 8. Ik ben hier ook wel nieuwsgierig na..

  Nu multikabel zijn afspraak niet nakomt richting de mgv, is de mgv in mijn ogen ook niet meer gebonden aan het stil houden ..
   
 9. tarief verhoging

  ben toch wel zeer verontwaardigd over deze tarief verhoging van xtra en laat dan ook wel zien dat multikabel misbruik maakt van haar macht op het internetgebeuren neigt mij meer naar kartel vorming en schijt heeft aan haar trouwe klanten . {sorry hoor maar ik ben pisnijdig en ik denk erover om mijn abbo op te zeggen en naar tiscali vertrek}
   
 10. Kom op zeg, ja ik als extra abonnee baal hier ook serieus van, maar tiscali vergelijken met je extra verbinding is wel echt appels met peren vergelijken.. (sorry ja ondanks dat ik het verder echt met je eens ben)
  \
  Als je de snelheid niet wilt halen, (welke dus ook niet wordt gegarandeerd in dat geval,) dan is die overstap prijstechnisch een overweging waard
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina