1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijzigingen specificaties internet per 1 september 2007

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door LambiK, 26 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De MGV heeft al om opheldering over Xtra gevraagd. Wij staan nu gigantisch in ons hemd.
   
 2. Welke bron heeft de mgv gebruikt bij de eerdere berichtgeving?
  Ik heb het idee dat de andere partijen (casema en @home) een langzamere verbinding hadden, en dat die eerdere berichtgeving dus ook alleen voor die klanten geld?

  Blijft dan nog vaag gezien de tekst dat het de snelste verbinding zou zijn op de kabel....

  bah weer knap balen dit! :cry:
   
 3. Heel hoog uit de MK boom.
   
 4. Dank je wel ..

  Ik hoop dat MK de MGV weer als een serieuse gespreks partner behandeld..

  Op deze manier lijkt het een spelletje :roll: :( :(
   
 5. De berichtgeving waarop wij doelden is het verslag van ons laatste overleg met Multikabel en dus gebaseerd op gegevens waarin wij inzage gehad hebben direct van Multikabel. Het feit dat Power naar 12Mbit download en 1.5Mbit upload gaat en de overige wijzigingen was dus bekend en komt direct bij Multikabel vandaan. Dit gaat dus niet over de 'speculaties' uit mei 2007 naar aanleiding van de specificaties bij Casema en @Home maar over de informatie na het laatste overleg eind juni.

  De producten worden zoals je nu kunt zien gelijkgemaakt bij de drie providers. De prijzen zijn per 1 september dus al gelijk, de inhoud van de producten nog niet. Wanneer de specificaties bij @Home en Casema gelijk zullen worden aan de nieuwe snelheden bij Multikabel is ons nog niet bekend, maar ik verwacht dat dit in de loop van dit jaar of volgend jaar wel zal volgen. De snelheden van Multikabel zullen dus niet naar beneden bijgesteld gaan worden om gelijk te gaan lopen met @Home en Casema, maar eerder omgekeerd verwacht ik. Daar heeft elke kabelaar zijn eigen tijdsplan voor om tot een gezamelijk eindresultaat te komen.

  Over de tekst "heb snelste abonnement via de kabel" die nu op de Multikabel website te lezen is: Formeel klopt dat volgens mij nog steeds, UPC heeft een iets langzamer abonnement. Het is echter niet "het snelste abonnement van nederland", zoals Multikabel op de website schrijft, want er zijn snellere ADSL abonnementen. We wachten dus nog even op de reactie van Multikabel. We hopen vrijdag meer duidelijkheid te krijgen of Xtra echt niet omhoog gaat zoals verwacht werd.
   
 6. Nice verhoging van Power :D Ik hoop alleen niet dat de mensen met Xtra blij gemaakt zijn met een dode mus. Zoja dan voel ik veel downgrades aankomen!
   
 7. Maar dan ga ik gelijk naar Family terug, dan heb ik de downgrade kosten er tenminste in 1 maand weer uit ... :roll: :roll:
   
 8. Downgrades zullen er toch wel komen. Voor veel power klanten is 4Mbit ook wel genoeg denk ik en die zullen downgraden naar Family. Power was een aantal jaren geleden nog 0.5Mbit...

  Hoewel 12Mbit wel een prima snelheid is trouwens (voor mij) denk ik dat ik het wel zal houden. Je gaat steeds meer dingen doen die bandbreedte vragen tegenwoordig en teruggaan naar 4Mbit zal dan afzien worden. Maar dat geldt niet voor iedereen denk ik.
   
 9. Positief vind ik dat er nu een groter en duidelijker afstand komt tussen Family en Power. In de brief word gesteld dat men in verband met de wijziging vrij is om op te zeggen. Hieruit concludeer ik dat downgraders dus kunnen opzeggen en een nieuw lager abonnement kunnen nemen zonder de geldende boete van 30 euro opgelegd te krijgen.

  Onlangs heb ik zelf al uit financiële overwegingen een stap terug gedaan. Ik heb hierover nog een brief naar Multikabel gestuurd met het beleefde verzoek om die reden geen boetebedrag in rekening te brengen. Hierop is in het geheel niet gereageerd. Niet erg fatsoenlijk.

  Mijn Family abonnement is dus vanaf september weer bijna gelijk aan mijn vroegere Power abonnement. Alleen jammer dat ik nu niet even kan ervaren hoe het is om met 12.000 te downloaden.
   
 10. Ja helaas gaat mijn utp kabeltje dus niet gloeien zoals eerder gedacht werd.
  Geloof voortaan geen speculaties hier meer..
  Krijg nu dubbel aantal email boxen en ik denk dat de meeste xTra abonnee's hier niet op zaten te wachten.
  Jammer hoop dat er toch nog gauw eens een snelheids verhoging komt en ook een die gegarandeed is want die 22 mbps haal ik bij lange na niet mag blij zijn als ik 15 haal.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina