1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijzigingen specificaties internet per 1 september 2007

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door LambiK, 26 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. EDIT

  Verwijdert wordt door verkeerde mensen als aan hun gericht beschouwd waardoor kompleet verkeerde discussie wordt uitgelokt.
   
 2. Het blijft dan alleen vreemd daty ik voor de snelheidsverhoging wel met 1 lijn die 7 mbit/s haalde. Ook met die testservers. Nu ben ik blij als ik 3 mbit/s haal zeker s'avonds haal ik dit meestal niet eens. Terwijl de upload wel op 1,5 mbit staat te pompen. Lijkt mij toch een achteruitgang op de download. Heb je daar ook een verklaring voor?
   
 3. Dus als je op een aantal willekeurige sites opeens sinds eind vorige week niet meer je snelheid haalt maar wel als je 10 threads van 150 KB/s zou aanslingeren dat dat heel gewoon is?
  Hoe verklaar je dat dit verschijnsel zo is komen aanwaaien? Terwijl iemand die ik ken in Hoorn van dezelfde sites wél met 1,4 MB/s kan downloaden en ik met rond de 120 KB/s?? Dat zou normaal moeten zijn??

  [Toevoeg] diezelfde persoon download met 1,4 MB ook van de news server terwijl ik hetzelfde dvdtje aanhet binnenpulken ben met 4 x 120 KB/s?? Dus dat zou betekenen dat het aantal threads naar minstens 10 moet om het goed te moeten laten werken?
   
 4. Wil je nog iets proberen:

  Hoe is je snelheid als je op deze site dit 100MB bestand download? :
  http://ns0.multikabel.net/100mb.nul

  En is deze dan langzamer ? :
  http://speedtest.multikabel.net/100mb.nul
   
 5. Die tweede is idd veel langzamer. De eerste geeft 1,4 MB. Maar ik zal dit maandag ook met de monteur doornemen.
  [edit] ik druk veels te snel op OK maar tis geen MSN... Cees, het is bij mij het ook geval dat het 's ochtends vóór 7u wel redelijk werkt ook testsites van andere ISP's.
   
 6. Die eerste geeft bij mij snelheden tussen de 700kb/s en 1000 kb/s.

  Die tweede geeft bij mij rond de 300 kb/s
   
 7. Ik zie dat mensen met xtra ook ellende hebben en dat MK niet echt weet waar het zit. Net laatst een upgrade naar een bundel gedaan maar dat wordt een dure bundel met deze snelheden, heb de spullen nog niet binnen. Ik zie zelf niet dat dit op korte termijn goed komt ik raad iedereen wel aan de helpdesk te bellen. Ik hoor meer mensen uit de omgeving zeggen dat de laatste tijd opeens zéér slechte downloadsnelheden gehaald worden maar die dan weer niet gaan bellen. En het lijkt em allemaal wel in deze regio te zitten. En op de MK-site wordt in alle talen gezwegen.
   
 8. EDIT

  Verwijdert wordt door verkeerde mensen als aan hun gericht beschouwd waardoor kompleet verkeerde discussie wordt uitgelokt.
   
 9. Of ik nu van de testserver van Multikabel 2 bestanden download of van een andere provider het maakt geen moer uit gewoon precies dezelfde waarden. Ik download nu van de newsserver met gewoon 4 threads en ben nog niet boven de 400 KB/s uitgekomen, en dat al een week. Voor al die recente werkzaamheden en upgrades van MK werkte alles gewoon naar behoren hier en had weinig te klagen. Het kan ook toeval zijn maar ik vind dit wel zo héél erg toevallig.
   
 10. EDIT

  Verwijdert wordt door verkeerde mensen als aan hun gericht beschouwd waardoor kompleet verkeerde discussie wordt uitgelokt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina