1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijzigingen specificaties internet per 1 september 2007

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door LambiK, 26 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Och, zie het eens positief. Jij hebt iets waar wij in sommige gevallen jaloers op zijn. :wink:

  Eric (van wie de uploadsnelheid wel wat hoger had mogen zijn).
   
 2. Met de Eminent EM4422 nShare router loopt alles als een zonnetje met
  de powerbundel.
  DL van de Newsserver met 1445 Kbps.
  Voor de geinteresseerden de printpoort op de nShare werkt alleen met simpele Deskjets en niet zoals in mijn geval met een multifunktionele
  printer (HP PSC 750).

  Groetjes,

  Cees
   
 3. Ben nu trouwens in een pand iets van mijn adres af. Hier hebben we dus precies hetzelfde euvel als dat ik thuis heb. Downloaden gaat nu met halve snelheid en vaak keldert deze nog eens verder omlaag en dan is het trager (140 KB/s) dan het uploaden (upload is hier ook 180 KB/s). Zijn er echt niet meer mensen uit omgeving Hippolytushoef met dit euvel dat sinds eind vorige week zich voordoet??

  [Toevoeging]
  Gister heeft de HD verteld dat de technische afdeling contact met me op ging nemen. Ik ga er van uit dat dat wel deze week nog gaat gebeuren en wat ze willen doen weet ik niet. Nieuw modem heeft geen zin want ik kom net van een adres met exact even verderop met hetzelfde gedonder. Nog steeds is http://ns0.multikabel.net/100mb.nul het enige bestand op het hele grote boze internet dat ik kan downloaden met 1,4 MB/s de rest gaat 10 x zo traag.
   
 4. Inmiddels weer een dag verder. Van Multikabel heb ik nog niks vernomen. Snelheid is nog steeds bagger. Ik zit net op het forum te lezen en ik zie dat er in de omgeving Wieringen/Wieringermeer problemen zijn met snelheden van Extra http://mgv.multikabel.nl/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1604 Was gister een paar straten verderop daar was precies hetzelfde aan de hand. Diezelfde problemen heb ik dus sinds MK is begonnen met het upgraden van de snelheid. Het enige verschil is dat ik Power heb. Ik ga ze maar eens verblijden met een telefoontje want ik zie het niet zitten dat ik er nog wat van ga horen.
   
 5. Een mevrouw van de HD wist te melden dat wegens drukte mijn probleem nog niet was opgepakt en die afdeling was al naar huis gegaan om 17u. Als ik voor vrijdag nog niks had gehoord moest ik weer bellen.
  Een teken dat er toch eea niet helemaal vlekkeloos verloopt. Ik hoop dat het goedkomt...
   
 6. Ik vanmorgen weer eens testen. Heb ik gewoon 1,4 MB/s. Das mooi dacht ik. Belt MK me vanmiddag op zoals eerder beloofd. Zeg ik tegen die man dat ik inmiddels de nieuwe snelheid heb en hoe snel t was dus dat er niks meer aan de hand is en dat er misschien even iets niet lekker zat ergens. Dus mijn case kon gesloten worden.
  Kom ik thuis van mijn werk, slinger vol verwachting de pc aan, start voor de zekerheid even een testje, is mijn probleem weer terug... Ik maar weer even bellen en de zaak weer voorgelegd en nog even wat getest. Er komt een monteur langs om eea te onderzoeken. Die hoefde ik niet af te bellen als ik weer (misschien tijdelijk) een goede snelheid had.
   
 7. Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn power-bundel. Mijn postcode is 1761 en ik haal zeker s'avonds de nieuwe snelheid niet wanneer ik het testbestand ga downloaden. Wanneer ik met 7 lijnen met newsleecher ga downloaden haal ik het wel. Overigens is de upload wel netjes 1,5 mbit/s. Zijn er meer mensen in Anna Paulowna met deze snelheidsproblemen?
   
 8. EDIT

  Verwijdert wordt door verkeerde mensen als aan hun gericht beschouwd waardoor kompleet verkeerde discussie wordt uitgelokt.
   
 9. Maar als ik een aantal lijnen in newsleecher uizet dan keldert de snelheid ook drastisch. Tevens als ik een bestand download van een andere server is de snelheid niet goed. Voor de snelheidsverhoging had ik hier overigens geen last van. Ik haalde toen netjes 7 mbit/s met die testfile. Nu haal ik zelfs dit niet eens meer. Ik ben al blij als het 3 mbit/s is. Overigens zie ik dat andere mensen met die test wel 12 mbit halen dus aan de server zal het ook niet liggen.
   
 10. Als ik een andere server neem bijv BBNED of XS4all dan heb ik ook een slecht resultaat dus hoeft er niks aan de hand te zijn met de speedtest van multikabel.nl

  [Toegevoegd]
  Als ik van een willekeurige website iets download zit ik nu rond 100KB/s. Met Grabit pak ik nu 4 threads van ja hoor... 100 KB/s per thread. Reken maar uit.
  Rocco (met hetzelfde probleem als ik) woont in Anna Paulowna en zal dus net als ik ook via nieuwesluis gaan. En er zijn meer mensen van Wieringen/W'meer die ook via nieuwesluis gaan. Ik hoor de HD wel eens praten over nieuwesluis 1 2 of 3 dus in één van die centrales zit gewoon iets niet goed.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina