1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijzigingen specificaties internet per 1 september 2007

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door LambiK, 26 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Conclusie is dan lijkt me dat je verbinding zelf al wel goed is, maar dat er blijkbaar vanaf één van de speedtest server de snelheid naar jou toe niet gehaald wordt.

  Heb je meer tests gedaan vanaf andere speedtest sites ?
  (bijvoorbeeld www.speedtest.net en dan een server in de buurt (wormerveer of amsterdam) proberen. Ik haal nu op de wormerveer server 11884Kbps/
   
 2. Ik haal op Wormerveer 2634 kb/s en upload 1457 kb/s. Amsterdam zie ik niet zo gauw staan of het moet wel erg dicht op elkaar staan.
   
 3. Testfiles van de ftp van Planet zelfde laken en pak. Morgen maar weer verder kloten. de file van ns0.multikabel.net is het enige wat snel is verder zit nu alles (mk newsserver, planet, xs4all, bbned, www.speedtest.net etc) rond de 400 KB/s.
   
 4. Wat is je woonplaats ?? (misschien is er een link met snelheidsproblemen van anderen in je regio)
   
 5. Hippolytushoef. (1777 gaat volgens mij via Nieuwesluis) Maar ben nu niet thuis dus kan vanavond weer wat testen.
   
 6. Na wat gerommel met wegvallende verbinding is het hier, 1613, nu ook op de nieuwe snelheid. Zonder resetten
   
 7. Nou bij deze. Situatie is sinds vrijdag dus niks veranderd. Modem maar wéér eens uit en weer aangezet, nu ook de router gereset, maar heb nog steeds de fantastische snelheid van rond de 400 KB/s terwijl de upload nog steeds 180 KB/s haalt.
   
 8. De helpdesk maar gebeld want nu is mijn downloadsnelheid lager dan de uploadsnelheid. Die stelde de volgende test voor: 3x een file van de speedtest.multikabel.nl downloaden met telkens 10 minuten er tussen zonder router. Die resultaten doorgeven zodat het aan de technische dienst kan worden doorgegeven. Inmiddels maar het zaakje omgegooid en herstart en begonnen met testen.
   
 9. Alles gedaan wat de HD vroeg en dat leverde snelheden op varierend van 107 KB/s tot 131 KB/s. Terwijl ik kan uploaden met 180 KB/s. Ik weer bellen met deze grandioze resultaten. Ik vroeg nog of ze bekend waren met het feit dat er al was gestart met het upgraden van de snelheden en dat daarvoor alles gewoon werkte hier. Niet echt een bevestigend antwoord gekregen... Dus nog een keer wat getest en uiteindelijk kreeg ik te horen dat het aan de technische afdeling zou worden doorgegeven dat ze contact met mij zouden opnemen. Heb nog gezegd dat evt een nieuw modem geen zin heeft omdat ik een bundel heb aangevraagd, daar zit er immers een bij. Ben benieuwd maar nu word ik er niet bepaald vrolijker van. Ik kan nu dus sneller uploaden dan downloaden...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina