1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijzigingen specificaties internet per 1 september 2007

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door LambiK, 26 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat kunnen mensen zich druk maken zeg. Wij gaan er iets op vooruit dus dan is klagen niet logisch.

  Telefoon is zeer betrouwbaar en die hebben we nu mooi gratis. Ok, de downloadsnelheid is het enige leuke, want wat moet je met zoveel mailbox ruimte en zoveel webspace als je al 100Gig elders hebt gehuurd + de nodige domeinen.

  Verder, tsja ........ het is vooral gebakken lucht zoals het overal het geval is, dus niet te druk maken. De dure abonnees hebben geen reden tot klagen omdat ze evengoed verhoudingsgewijs veel meer hebben voor een relatief laag bedrag extra.

  Het is een beetje rupsje nooit genoeg die klaagt terwijl ie ook elders kan gaan eten en het vervolgens niet doet maar liever zeurt dat ie niet genoeg heeft.

  Lekkere hollandse cultuur :wink:
   
 2. Zijn er goede alternatieven dan?
   
 3. Sorry hoor, maar jij bent even de weg kwijt..
  Doe mij een plezier en kom terug als je weet waar je over praat ..
  Indien mijn antwoord je niet aanstaat, staat het je vrij een Moderator te waarschuwen..
  :D :D
   
 4. Goh, da's een gouwe ouwe uit het begin tijdperk... toen kreeg je ook altijd als antwoord: Dan ga je toch weer lekker via de telefoon en een modem.

  Als dit de policy is dan schiet het weer lekker op.

  MK heeft in mijn ogen gewoon iets te vaak leuke plannen die ook via verschillende kanten naar buiten gebracht worden, maar vervolgens worden ze meestal toch weer ingetrokken. Is gewoon een beetje jammer.

  In mijn ogen is het gewoon wel handig als je ook een beetje polst wat er onder de klanten leeft. Hadden ze nou die uitbreiding van mailboxen ed. voor xtra klanten weggelaten en de upload bijvoorbeeld naar 2500 gedaan had iedereen blij geweest. Maar wat ze nu verhogen wordt door 9 van de 10 toch niet gebruikt.

  Ook bij power zit de telefonie er voor niets bij, een bijna gelijke snelheid en voor de rest ongeveer wat xtra was. Krijg het idee dat ze iedereen naar power willen hebben zodat xtra met de tijd er ook uit kan net als xl.

  En nog even als afsluiter.. ik klaag hier meee met alle andere klagers.
  Bij eventuele verhogingen feest ik ook mee hoor :P
   
 5. GuNNeR

  GuNNeR Forum Member

  Het lijkt mij het handigst om alles los te maken van elkaar. Iedereen heeft individuele wensen.
  Ik bedoel: bied power aan voor 20 euro, en laat dan mensen dingen bijkopen voor een bepaald bedrag per maand. E-mail voor 5 euro, newsgroups voor 5 euro, of andere bedragen. Zo heeft de gebruiker veel meer grip op de kosten, en multikabel heeft minder kosten aan verspilde e-mail acounts en dat soort zaken.

  Ik vind het geen probleem, deze upgrade. Ik maak gebruik van de powerbundel, dus het word alleen maar goedkoper. Maar ik zie mijn ouders echt geen 2500MB mail hebben. De nieuwsgroepen zijn weer ok, ik gebruik die van MK naast eweka, wat prima bevalt. Op deze manier heb ik geen dipjes meer.
   
 6. Wat nu goedkoper? Ik ga bijna 5 euro per maand meer betalen.
  Ja meer snelheid, dat wel. Maar zit ik daar op te wachten?
  Ik gebruik mijn computer hoofdzakelijk bedrijfsmatig voor het downloaden van drivers en software en dat lukt perfect. Die paar seconden langer zal ik ook wel overleven.

  Niet dat ik niet blij ben met snelheidsverhoging en die 5 euro zal ik ook wel overleven maar ongevraagd blijft het maar doorgaan en inmiddels betaal ik zo'n beetje 90 Euro per maand voor tv en internet.
  Ik durf niet eens meer om te rekenen hoeveel dat in ouderwetse guldens is. :lol:

  Eric
   
 7. Welk abonnement heb je dan Eric ??
  Ik heb ook een Power-bundel en ik betaal nu inclusief televisie, internet en telefoon 64,50 euro en dat is minder dan voorheen.

  Als het je alleen om drivertjes gaat en de snelheid niet belangrijk is kun je natuurlijk downgraden naar Easy of de entree-bundel als je ook telefoon wilt, dat scheelt behoorlijk.
   
 8. Die 'drivertjes' zijn tegenwoordig ook vaak 175MB groot. :)
  Nee ik ben gewoon uitermate tevreden met het Powerabbo zoals ik dat nu heb en zie zo'n snelheidsverhoging toch als marginaal als je niet dagelijks 24/24 aan het leechen bent.
  Het gat naar Family en Easy vind ik iets te groot.

  Voor jou en anderen met een bundel is het voordeliger geworden maar ik heb geen telefoon meer via MK daar ik die nooit gebruikte, omdat ik ook een zakelijk KPN abbo heb. Aangezien ik nog niet overtuigd ben van de telefonische kwaliteit/stabiliteit van MK telefonie hou ik die er liever nog even in. (kan je al faxen via MK?).

  Verder ben ik mezelf bewust dat ik erg veel voor tv betaal omdat ik Film1 ook in mijn keuzepakket heb maar dat pakket is in mijn geval ook duurder uitgevallen sinds de digitale wijzigingen.

  Al met al gaan dit soort dingen 'stiekem' steeds verder omhoog en staan volgens mij niet in verhouding met inflatie, economische indexering of meerwaarde aan het gebodene.

  Groet Eric
   
 9. Ik heb de oplossing :)

  online kan je kopen: Datapakket Nieuwsserver 50GB € 13,50

  Bij mijn nieuwe Xtra krijg ik: Nieuwsserver quotum 200 GB per maand

  is 4 * 13,50 = 54 euro

  Die hoef ik niet......

  nieuwe abo 69,95 - 54 = 15,95 euro voor een xtra abo :)

  Doe mij die dan maar zonder Nieuwsgroep :P (Niet een beetje meten met 2 maten dit ?? )
   
 10. exact waar ik het dus eerder ook over had...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina