1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen beeld samsung h360rs

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door jochem6450, 21 jul 2007.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo allemaal wij hebben sinds vanmiddag geen beeld meer via de samsung h360rs soms verschijnter een seconde beeld bij een zender maar daarna weer een blauw scherm heeft iemand een idee helpdesk niet meer bereikbaar.
  M.V.G Dirk.
   
 2. Eerlijk gezegd geen flauw idee. Dit is de eerste keer dat ik lees van een blauw scherm in combinatie met deze ontvanger. Hoe is deze ontvanger aangesloten op je TV? Via HDMI of via SCART? Heb je al geprobeerd om de kabels nog eens goed aan te drukken? Als hij is aangesloten via HDMI, heb je dan eens geprobeerd of je wel beeld hebt via SCART? Heb je al eens geprobeerd om de ontvanger via het menu terug te zetten naar de fabrieksinstellingen en dan vervolgens weer de installatie procedure te doorlopen?
   
 3. Archie bedankt voor de snelle reactie de samsung is aan gesloten via een hdmi kabel en vanochtend om 7 uur was alles nog oke vanavond om 71;30 de nu voorkomende problemen. Heb nu de stekker er een kwartier uitgehad maar nog steeds dezelfde problemen.
  M.V.G Dirk
   
 4. Probeer dan eens de voorgestelde punten in mijn vorige bericht. Stekker eruit is niet altijd de oplossing.
   
 5. Kan momenteel niets doen want er wordt naar een huilfilm gekeken en ik mag het parlement niet storen dus morgen maar weer verder heb nog wel de hdmi eruit en in gedaan we zien het morgen wel .
  Bedankt voor de moeite .
  M.V.G Dirk :twisted:
   
 6. Hier Het zelfde.

  Heb daarnet 20.30 uur een nieuwe netwerk installatie gedaan. Het werkt weer.

  Jan
   
 7. Hallo daar wa sik weer kon even wat proberen en wat blijkt via de dvd recorder kunnen we wel digitaal kijken heeft iemand een idee of moet ik in derdaad via de tv een nieuwe netwerk installatei doen want dat duurt wel ff?

  M.V.G Dirk
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina